OVO NIJE BIO NORMALAN INCIDENT! Stručnjaci progovorili o PADU aviona u kojem je navodno bio Prigožin (VIDEO)

Autor:

Svet

23.08.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je jasno jeste da je avion pretrpeo neka "velika oštećenja"

OVO NIJE BIO NORMALAN INCIDENT! Stručnjaci progovorili o PADU aviona u kojem je navodno bio Prigožin (VIDEO)

Foto: Telegram/printscreen

Večeras društvenim mrežama kruži snimak na kojem se navodno vidi trenutak kada se srušio avion, u kojem je navodno bio lider Vagnera Jevgenij Prigožin.

I dalje nema potvrde da je Prigožin poginuo u padu aviona, dok je zvanično potvrđeno da je bio na spisku putnika aviona koji se srušio.

Vojni analitičar Šon Bel analizirao je snimak i rekao je za Sky news da je jasno da je avion pretrpeo neka "velika oštećenja".

 

"Avioni se mogu srušiti iz više razloga. Mogu da se izgube u magli, mogu da ostanu bez goriva, postoji puno stvari. Ali ta letelica se nije srušila zbog lošeg vremena, očigledno je imala veliku štetu jer izmiče kontroli i iz nje izlazi dim", rekao je on.

Dodao je da bi sve to ili ukazivalo na neku vrstu eksplozije unutar aviona koja ga je izbacila iz kontrole ili, kako neki izveštaji sugerišu, da ga je oborila raketa zemlja-vazduh ili neka vrsta odbrambenog sistema.

"Po ovom pomalo nestalnom ponašanju ovog aviona po lepom vremenu vidite da ovo nije normalan incident, posebno za komercijalni avion", zaključio je on.

U avionu, koji je bio na putu iz Moskve za Sankt Peterburg, bilo je sedam putnika i tri člana posade, a prema navodima, niko nije preživeo pad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading