URLAO NA PUTNIKE, TERAO IH DA KAŽU DA SU ROBOVI ALAHA: Putnik izazvao PANIKU u avionu, letelica PRINUDNO SLETELA, na aerodromu izbio HAOS (VIDEO)

Autor:

Svet

14.08.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnik na letu kompanije Malaysia Airlines izazvao je paniku pošto je počeo da vičče na putnike i postavlja im pitanje: "Da li ste robovi Alaha?".

URLAO NA PUTNIKE, TERAO IH DA KAŽU DA SU ROBOVI ALAHA: Putnik izazvao PANIKU u avionu, letelica PRINUDNO SLETELA, na aerodromu izbio HAOS (VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Avion je zbog toga morao da prinudno sleti u Sidnej, navodi Dejli mejl.

Na dramatičnom snimku se vidi kako muškarac, koji tvrdi da se zove Mohamed, naziva sebe robom Alaha, i od ostalih putnik zahteva da kažu isto.

U jednom trenutku čak i preti, dok prstom maše i naređuje putnicima da izgovore reči.

 

Jedan od putnika koji je išao iz Sidneja za Kuala Lampur tvrdi da je Mohamed otvoio svoj ranac, stavio ruku unutra izgovarajući čudne reči.

 

Posada aviona odmah je pregledala ranac, ali nisu pronašli ništa sumnjivo.

Ipak je zbog svega naređeno je hitno sletanje u Sidnej, na izdvojeni deo piste. Putnicima naređeno da pređu u drugi deo aviona, posle čega su izašli.

Mediji navode da je Mohamed priveden. Portparol aerodroma je naveo da su zbog incidenta otkazana 32 domaća leta, a da ostali letovi kasne do 90 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading