VODIM LJUBAV SA MUŠKARCIMA! Otkriven sadržaj pisma koje je Obama pre 40 godina poslao DEVOJCI i svi su ŠOKIRANI

Autor:

Svet

13.08.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pismo je trenutno u vlasništvu Univerziteta Emori u Atlanti u američkoj državi Džordžiji koji ne dozvoljava da se fotografiše ili ukloni

VODIM LJUBAV SA MUŠKARCIMA! Otkriven sadržaj pisma koje je Obama pre 40 godina poslao DEVOJCI i svi su ŠOKIRANI

Foto: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Barak Obama napisao je u pismu upućenom bivšoj devojci pre 40 godina da „svakodnevno vodi ljubav sa muškarcima, ali u mašti“.

Obama je napisao u pismu devojci kada je imao 21 godinu da vodi ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti, prema redigovanom delu sada ozloglašenog pisma iz 1982. godine do kojeg je došao „Njujork post“.

Više od 40 godina staro pismo bivšoj devojci nedavno se pojavilo nakon što je Obamin biograf Dejvid Garou dao dugačak intervju o bivšem američkom predsedniku.

Što se tiče homoseksualizma, moram da kažem da verujem da je to pokušaj da se udaljimo od sadašnjosti, možda odbijanje da se nastavi beskrajna farsa zemaljskog života. Vidite, ja vodim ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti – napisao je Obama u pismu upućenom Aleks Meknir u novembru 1982. godine.

Obama je takođe naveo da je njegov um u velikoj meri androgin.

Meknir, koja je izlazila sa Obamom tokom dok su pohađali koledž u Los Anđelesu, kasnije je redigovala „ružne“ paragrafe koje je istoričar Garou, dobitnik Pulicerove nagrade, uključio u svoju knjigu „Zvezda u usponu“.

Pismo je trenutno u vlasništvu Univerziteta Emori u Atlanti u američkoj državi Džordžiji koji ne dozvoljava da se fotografiše ili ukloni.

Garouov prijatelj Harvi Kler je ručno prepisao odlomke i poslao ih autoru, a dao je i redigovani deo pisma za „Njujork post“.

Garou je rekao da nema ništa neobično u Obaminim mladalačkim razmišljanjima.

Obama je oženio Mišel Obamu 1992. godine i imaju dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading