STRAVIČNA EKSPLOZIJA U PITSBURGU UBILA ČETIRI OSOBE: Jutro u mirnom predgrađu se pretvorilo u HOROR (VIDEO)

Autor:

Svet

13.08.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri osobe su poginule, a nekoliko drugih se vodi kao nestalo nakon što je u subotu ujutro eksplozija uništila tri kuće i oštetila još najmanje desetak na periferiji Pitsburga u Pensilvaniji, saopštile su vlasti.

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U PITSBURGU UBILA ČETIRI OSOBE:  Jutro u mirnom predgrađu se pretvorilo u HOROR (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter TRIBLive.com

Pripadnici prve pomoći koji su požurili u Plum, opštinu u okrugu Alegeni, uspeli su da pronađu ljude zarobljene pod ruševinama i odveli su tri osobe u bolnicu, od kojih je jedna u kritičnom stanju, rekli su zvaničnici okruga Alegeni, navodi CNN.

 

Još jedna osoba, koja nije identifikovana, proglašena je mrtvom na licu mesta, rekao je Stiv Imbarlina, pomoćnik šefa hitne službe okruga Alegeni.

 

Čini se da je incident počeo kada je eksplodirala jedna kuća, a plamen je zahvatio i dve susedne kuće. Više drugih kuća je oštećeno, i razbijeni su im prozori.

 

Ekipe iz 18 različitih vatrogasnih jedinica okupile su se na licu mesta kako bi ugasile vatru.

 

Nejasno je šta je izazvalo eksploziju. Vlasti kažu da se uzrok još uvek istražuje.

 

Posledice eksplozije i požara mogu se videti na snimcima iz vazduha u komšiluku, koji pokazuju tri strukture koje su potpuno izgorele do temelja, okružene teškim krhotinama koje su prekrivale okolne travnjake i kuće. Nekoliko automobila u blizini spaljene oblasti takođe se moglo videti ugljenisano.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

„Čuo sam ovaj 'bum'. Bilo je tako glasno da me je probudilo. Mislio sam da je sinoć grmljavina“, rekao je komšija Aleksis Tipanski za VTAE. „Moja flaša za vodu je istog trena pala na mene. Tresao sam se. To me je tako uplašilo.”

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading