STRAVIČAN SNIMAK SA HAVAJA, KAO DA JE DOŠAO SMAK SVETA: Roditelji sa malom decom se od vatre i smrti spašavaju u moru, stoje u CRNOJ VODI (VIDEO)

Autor:

Svet

12.08.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući video prikazuje očajne stanovnike havajskog ostrva Maui kako beže u okean u pokušaju da pobegnu od šumskih požara koji su opustošili ovo područje i ubili najmanje 80 ljudi ove nedelje.

STRAVIČAN SNIMAK SA HAVAJA, KAO DA JE DOŠAO SMAK SVETA: Roditelji sa malom decom se od vatre i smrti spašavaju u moru, stoje u CRNOJ VODI (VIDEO)

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/chefjoshuamarten

U snimku koji je na TikTok-u podelio nalog @chefjoshuamarten , više grupa – uključujući porodice sa nečim što se čini malom decom – može se videti kako se penju po stenama u grubo surfanje kod Lahaine dok pepeo i dim padaju i plamen se približava, piše Njujork post.

 

Mnogi uspaničeni begunci nose ruksake, a neki se drže za daske koje izgledaju kao drvo i drugi predmeti kako bi ostali na površini.

 

Potresni snimak – koji je pregledan preko 2 miliona puta za samo 10 sati – jedan je od najnovijih koji su se pojavili u vezi sa požarom koji je u petak rano ubio najmanje 80 ljudi.

„Videli smo pustoš, uništenje, neizmerne gubitke“, rekao je gradonačelnik Mauija Ričard Bisen za TODAY Show u petak ujutro, dok su spasioci nastavili da češljaju ruševine u potrazi za mogućim preživelima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading