IGRA SE PRETVORILA U HOROR: Devojčicu nosio ogroman talas - DRAMATIČNI prizori u moru izazvali opštu paniku (VIDEO)

Autor:

Svet

09.08.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera je zabeležila zastrašujući trenutak kada je ogroman talas odneo devojčicu u more.

IGRA SE PRETVORILA U HOROR: Devojčicu nosio ogroman talas - DRAMATIČNI prizori u moru izazvali opštu paniku (VIDEO)

Foto: Youtube/dailyviraltv3322

Talas je odvukao devojčicu sa doka u Devonu negde oko 19 časova. Prolaznici su bili šokirani prizorom dok se grupa od četvoro dece igrala na doku za vreme plime kad je veliki talas oborio devojčicu koju je između ograda povukao u more.

Na snimku se vidi kako devojčica mahnito pokušava da dopliva do obale. Jedan prolaznik joj je bacio gumu za spasavanje, a drugi je uspeo da uhvati devojčicu pre nego što su je talasi odneli dalje u more.

- Ovo je ozbiljan podsetnik na visokorizične aktivnosti u luci. Imali su sreće što nisu teže povređeni. Doveli su u opasnost svoje i živote prolaznika koji su reagovali kad su upali u nevolju. Uslovi na moru bili su veoma promenljivi i svi su bili oboreni sa nogu na navozu pre incidenta, ali su i dalje nastavili da naleću na nadolazeće talase - rekla je Georgina Karlo-Pat iz uprave luke, prenosi Dejli Mejl.

 

 

Lokalni mediji podsećaju da postoji pravilnik koji zabranjuje ljudima da skaču u vodu odnosno rone i plivaju u luci bez dozvole lučke kapetanije.

Kazna za skakanje iz luke može biti i do 1.250 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading