JEZIVE SCENE HARAJU IZRAELOM! Policija se VODENIM TOPOVIMA obračunala sa demonstrantima, sevale pesnice, lomili ih pendrecima

Autor:

Svet

25.07.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Jerusalimu i Tel Avivu koristila je i vodene topove kako bi rasterala demonstrante koji su blokirali autoputeve.

JEZIVE SCENE HARAJU IZRAELOM! Policija se VODENIM TOPOVIMA obračunala sa demonstrantima, sevale pesnice, lomili ih pendrecima

Foto: Tanjug/AP

U Izraelu veliki broj građana protestuje jer je Kneset usvojio predlog zakona o reformi pravosuđa koju je predložio premijer Benjamin Netanijahu.

Stravične scene stižu iz Izraela, prenosi Alo.

Izraelska policija sukobila se s demonstrantima kasno 24. jula nakon što je parlament usvojio zakon kojim se ograničavaju ovlasti Vrhovnog suda.

Policija u Jerusalimu i Tel Avivu koristila je i vodene topove kako bi rasterala demonstrante koji su blokirali autoputeve, a ovi snimci pokazuju brutalan obračun policije sa demonstrantima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading