PROFESIONALNA ČISTAČICA DOBILA POSAO ŽIVOTA: Stanar je 17 GODINA sakupljao i u kuću donosio sve i svašta POGLEDAJTE ŠTA JE ČEKA (VIDEO)

Autor:

Svet

04.07.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesionalna čistačica koja sređuje kuće ljudi koji imaju bolesnu potrebu da sakupljaju i donose stvari, započela je svoj najveći posao do sada.

PROFESIONALNA ČISTAČICA DOBILA POSAO ŽIVOTA: Stanar je 17 GODINA sakupljao i u kuću donosio sve i svašta POGLEDAJTE ŠTA JE ČEKA (VIDEO)

Foto: Tik Tok carecleaningservicessyd

Šarlot Bosanke ima u kompaniju za čišćenje "Care Cleaning Services" iako ima samo 20 godina, a njen posao uključuje i pomaganje tzv. "horderima", odnosno ljudima koji imaju bolesnu potrebu da sakupljaju stvari i donose ih kući.

U ponedeljak je čistačica iz Sidneja započela svoj "posao života", jer je prihvatila da raščišsti kuću u kojoj je vlasnik 17 godina nagomilavao smeće i stvari.

 

@carecleaningservicessyd Knowing you’re about to go into a hoarder clean in 5 minutes and change someone’s life 🥹🥹 #hoaderclean #youngbusinessowner #cleanersoftiktok #uniform #fyp #deepcleaning #skipbin #hoader ♬ original sound - 🖤🌙

Šarlot je rekla da će posao trajati mesecima, i i da će se prvo baviti dvorištem koje je prepuno gomila stvari, koje će radnici morati da pregledaju, da vide da li ima nečeg vrednog. Ona je rekla da će stvari biti razvrstane u tri kategorije: za čuvanje, za smeće ili za doniranje.  

 

Šarlot je rekla da ne misli da je videla "gori" posao od ovog, ali da ga "voli" jer je njen stav "što prljavije to bolje".

 

@carecleaningservicessyd Today I partnered up with a local company @LawnLordsAu to focus on cleaning the outside of this hoarder clean. Due to high demand of my employees, they will be starting this job alongside me in a few weeks. What a beautiful opportunity, it is truly moving❤️ #hoaderclean #youngbusinessowner #fyp ♬ Daylight

Snimak dvorišta kuće koje treba da očisti sakupio je više od milion pregleda, a mnogi su podržali Šarlotinu akciju. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading