(UZNEMIRIJUĆ VIDEO) UBILE SE SESTRE MARIJA (12) I ANASTASIJA (15): Policija sumnja na igricu PLAVI KIT!

Autor: Republika

Svet

20.02.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruskinje Marija (12) i Anastasija (15), izvršile su samoubistvo skočivši sa zgrade, a policija istražuje da li je ova tragedija povezana sa igrom "Plavi kit" koja mlade tera da sami sebe ubijaju.

Foto: facebook.com/VK
Marija i Anastasija

Nesreća se dogodila u gradu Iževsk, a njihova tela pronađena su u snegu ispod prozora stana u kome su živele.

Po rečima prijatelja, obe devojčice su bile depresivne.

Strahuje se da je u poslednjih nekoliko godina stotine ruske dece oduzelo sebi život, nakon što su počeli da igraju ozloglašenu onlajn igricu "Plavi kit", koja ih kroz 50 koraka na kraju vodi u smrt.

Policija će istražiti njihove mobilne telefone i računare, kako bi utvrdili da li su i one zapravo bile žrtve iste igre.

Samo nekoliko sekundi pre smrti, Marija je na društvenoj mreži postavila fotografiju svog momka, gde mu je uz srca i smajlije poručila "Molim te oprosti mi. Volim te puno. Znam da ćeš naći neku bolju od mene".

Anastasija se video porukom oprostila od svih, gde je rekla "Zbogom svima! Volim vas sve! Istina je. Volim vas veoma veoma mnogo!", pišu ruski mediji, a prenosi telegraf.rs.

Pre četiri meseca načelnik Odeljenja za suzbijanje sajber kriminala ruskog ministarstva unutrašnjih poslova, upozorio je da je tokom prošle godine otkriveno 1.339 onlajn grupa koje pozivaju na samoubistvo, koje su imale više od 12.000 korisnika i preko 200.000 postova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading