GENETSKI MODIFIKOVANI KOMARCI NAPADAJU KREMLJ?! Britanci tvrde da Pentagon ima MOČNO ORUŽJE - nakon pobune Vagnera sledi nešto JOŠ GORE!

Autor:

Svet

03.07.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje Kijev se hvalio da je "odbrojavanje počelo" za Rusiju nakon što se Vladimir Putin suočio sa ponižavajućom pobunom Vagner grupe.

GENETSKI MODIFIKOVANI KOMARCI NAPADAJU KREMLJ?! Britanci tvrde da Pentagon ima MOČNO ORUŽJE - nakon pobune Vagnera sledi nešto JOŠ GORE!

Foto: Tanjug/AP

Kako britanski medeiji pišu, ruski političari strahuju da Amerika obučava genetski modifikovane komarce koji napadaju Moskvu.

Poslanici Kremlja veruju da naučnici rade na tome kako da zaraze insekte virusima ubicama koji će potom, biti lansirani u prestonicu i zaraziti milione.

Oni su navodnom projektu dali ime i formirali jedinicu za odbranu od napada. Detalji su se pojavili na filmu poslanice Irine Jarovaje, šefice parlamentarnog odbora za bezbednost, koja ispituje zvaničnike.

- Imenuću samo jedan projekat Pentagona, pod nazivom Allied Insects.Kako ocenjujete ove rizike i pretnje? Kako smo pripremljeni? Čekamo predloge za osiguranje naše ekonomske sigurnosti. Jarovaja je ismevana na mreži kada su se snimci pojavili - rekla je.

Prošle nedelje Kijev se hvalio da je "odbrojavanje počelo" za Rusiju nakon što se Vladimir Putin suočio sa ponižavajućom pobunom Vagner grupe.

- Svako ko izabere put zla ​​uništava sam sebe. Dugo je Rusija koristila propagandu da prikrije svoju slabost i glupost svoje vlade. A sada je toliki haos da ga nijedna laž ne može sakriti - sapštio je ruski predsednik na Tviteru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading