UŽAS!POKRETNE STEPENICE JOJ SAMLELE NOGU: Žena se spotakla o kofer, mehanizam joj pokidao mišiće, tetivu i kost, izvršena AMPUTACIJA na licu mesta!

Autor:

Svet

29.06.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šokantnoj nesreći putnica na Tajlandu se spotakla se o svoj ružičasti kofer i noga joj se zaglavila u mehanizmu pokretne trake, koji joj je pokidao mišiće, tetivu i kost.

UŽAS!POKRETNE STEPENICE JOJ SAMLELE NOGU: Žena se spotakla o kofer,  mehanizam joj pokidao mišiće, tetivu i kost, izvršena AMPUTACIJA na licu mesta!

Foto: Shutterstock

57-godišnja putnica iz Tajlanda jutros je trebalo da se ukrca na let sa aerodroma Don Muang u Bangkoku na terminalu 2 aerodroma.

Ali se spotakla o svoj ružičasti kofer, posle čega je njena leva noga upala u mehanizam na kraju pokretnih stepenica.

 

Užasnuti prolaznici pokušavali su da usključe prekidač za hitne slučajeve i zaustave stepenice, dok mašina kidala mišiće, tetivu i kosti noge nesrećne žene.

 

Tamošnji medicinski tim je na kraju morao da joj odseče levu nogu iznad kolena, a zatim je prebačena u bolnicu u prestonicu.

Medicinski tim u bolnici rekao je da je ona prvobitno poslata u drugu bolnicu gde joj je rečeno da ne mogu da joj spasu nogu, ali je žena zatražila da bude prebačena, nadajući se da će joj moći biti pružena pomoć.

Aerodromske vlasti su naredile istragu kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

 

Koferu koji je vukla nedostajala su dva točka, a uočeno je da su na jednom mestu odlomljene žute ploče nalik češljevima, koje obično pokrivaju mesto gde se pokretne stepenice završavaju.

 

U međuvremenu je automatska staza za putnike zatvorena jer inženjerski tim vrši inspekciju i bezbednosne provere.

„Aerodrom Don Muang je duboko ožalošćen incidentom i spreman je da u potpunosti prihvati odgovornost, kao i da se pobrine za medicinske troškove i kompenzaciju“, saopštila je uprava aerodroma.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading