NIJE SMEO DA KAŽE NE: Sin pakistanskog milijardera bio je PRESTRAVLJEN zbog putovanja, krenuo U SMRT da bi zadovoljio želju oca

Autor:

Svet

23.06.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetnaestogodišnjii Suleman Davud bio je "prestravljen" putovanjem u dubine Atlantika, ali je pošao u smrt da bi zadovoljio želju svog oca Šahzada Davuda, otkrila je njegova tetka.

NIJE SMEO DA KAŽE NE:  Sin pakistanskog milijardera bio je PRESTRAVLJEN zbog putovanja, krenuo U SMRT da bi zadovoljio želju oca

Foto: Profimedia

Suleman i njegov otac bili su među pet članova posade koji poginuli kada je podmornica Titan pretrpela "katastrofalnu imploziju" u blizini olupine Titanika, piše britanski The Sun.

 

Azmeh Davud, starija sestra gospodina Davuda, rekla je da njen nećak „nije baš bio spreman za put“, ali je dodala da se osećao primoranim da ugodi svom ocu, koji je bio strastven istraživač potonuća Titanika.

 

Govoreći iz svog doma u Amsterdamu , rekla je za NBC njuz : „Mislim na Sulemana, koji ima 19 godina, unutra, samo možda dahće... Bio je to masakr, da budem iskrena Osećam nevericu. Ovo je nestvarno"

Ona je dodala da nikada ne bi ni ušla u podmornicu, čak i da joj je neko dao milion dolara.

 

Gospodin Davud i njegova porodica, koji su živeli u Sariju , bili su naslednici poslovne dinastije Davud i među najbogatijim ljudima u Pakistanu.

 

Suleman je bio student na Univerzitetu Stratklajd u Glazgovu, a porodica je navela da je bio „veliki obožavatelj naučne fantastike i novih iskustava“,. 

U saopštenju koje je porodica Davud objavila sinoć na Tviteru kaže se: „Sa dubokom tugom objavljujemo smrt Šahzade i Sulemana Davuda. Naši voljeni sinovi bili su na OceanGate-ovoj podmornici Titan koja je nestala pod vodom. Molimo vas da nastavite da držite preminule duše i našu porodicu u svojim molitvama tokom ovog teškog perioda žalosti. Zaista smo zahvalni svima koji su uključeni u spasilačke akcije. Njihovi neumorni napori bili su izvor snage za nas tokom ovog vremena.

 

„Takođe smo dužni našim prijateljima, porodici, kolegama i dobronamernicima iz celog sveta koji su bili uz nas u času naše potrebe. Ogromna ljubav i podrška koju dobijamo nastavljaju da nam pomažu da izdržimo ovaj nezamislivi gubitak. Izražavamo naše iskreno saučešće porodicama ostalih putnika na podmornici Titan". 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading