ČOVEK ZVANI TEHNIČKA GREŠKA: Trampov rival Desantis imao novi problem u intervjuu, SVE SE ZAMRZLO (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

26.05.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ron Desantis, guverner Floride, nakon ulaska u trku za predsedničku nominaciju Republikanske partije, ne prestaje sa medijskim debaklima.

ČOVEK ZVANI TEHNIČKA GREŠKA: Trampov rival Desantis imao novi problem u intervjuu, SVE SE ZAMRZLO (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nepuna 24 sata nakon što je Desantisova spektakularna objava kandidature za Belu kuću na "Tviter spejsis", u prisustvu izvršnog direktora Ilona Maska, zapela na samom početku, desio se novi peh.

Glavni rival Donalda Trampa među republikancima dao je intervju za konzervativnu televiziju Njuzmaks i tek što je novinar postavio pitanje Desantisu slika se zamrzla, a u pozadini se čuo samo glas guvernera Floride.

Emitovanje intervjua se brzo normalizovalo dok je novinar postavljao drugo pitanje, da bi se samo 40-ak sekundi kasnije slika ponovo zamrzla tokom Desantisovog odgovora.

To je trajalo oko pola minuta, nakon čega se prijem slike ponovo vratio i ostao kako treba do kraja intervjua.

Foto: Tanjug/AP

Ron Desantis

Kako je Republika ranije objavila, zbog tehničkih problema u utorak uveče striming Desantisove objave ulaska u borbu sa Trampom na "Tviter spejsis" nije radio, pa je 44-republikanac morao da čeka punih 20 minuta kako bi se obratio korisnicima te društvene mreže.

"Tviter spejsis" funkcioniše tako što se tviteraši uključuju uživo i slušaju razgovor koji teče na njemu, a prema podacima Rojtersa u jednom trenutku objavu Desantisove kandidature pratilo je 600.000 ljudi, da bi se do kraja govora taj broj prepolovio.

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask

S obzirom na to da je Mask ranije na svom Tviter nalogu, na kojem ima više od 140 miliona pratilaca, najavio da će prisustvovati Desantisovoj objavi kandidature, očekivalo se da će novog republikanskog predsedničkog kandidata slušati mnogo više ljudi, ali su tehnički problemi uticali da stotine hiljada ljudi ubrzo odustanu od obraćanja na "Tviter spejsis".

Desantisov predizborni tim je ovu blamažu pokušao odmah da spinuje porukom na Tviteru da je objava predsedničke kandidature "srušila internet zbog previše uzbuđenja" oko njegovog ulaska u trku za Belu kuću.

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp

Donald Tramp, bivši američki predsednik, žestoko je dočekao ulazak Desantisa u trku za republikansku predsedničku nominaciju i u priču upleo i dugme za pokretanje nuklearnog rata i Kim Džong Una, vrhovnog vođu Severne Koreje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading