LEPA KEJSI NIJE MOGLA DA ČEKA: Desantisova žena objavila prvi predizborni spot TRAMPOVOG GLAVNOG RIVALA među republikancima (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

24.05.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejsi Desantis, supruga republikanskog guvernera Floride Rona Desantisa, objavila je spot kojim je najavila kandidaturu njenog muža za predsedničku nominaciju Republikanske partije za izbore 2024.

LEPA KEJSI NIJE MOGLA DA ČEKA: Desantisova žena objavila prvi predizborni spot TRAMPOVOG GLAVNOG RIVALA među republikancima (FOTO, VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Lepa prva dama Floride je na svom Tviter nalogu postovala video klip koji traje pola minuta i od svojih pratilaca na toj društvenoj mreži zatražila da na određeni broj pošalju poruku koja glasi "Launch" (pokretanje ili pokreni), nakon čega će im stići uzvratna poruka od predizborne kampanje "Ron Desantis za predsednika".

- Vredi boriti se za Ameriku... Bukvalno svaki put - tvitovala je ona uz video snimak u kojem je njen muž prikazan kako se penje na scenu, uz glas naratora koji čita propratni tekst.

Foto: www.profimedia.rs

Kejsi i Ron Desantis

Guverner Floride objaviće zvanično kandidaturu za republikansku predsedničku nominaciju kasnije danas u razgovoru na servisu "Tviter spejsis" koji će voditi s Ilonom Maskomhttps://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=ilon+mask, izvršnim direktorom kompanije koja vodi istoimenu društvenu mrežu.

Kako je Republika ranije objavila, očekivalo se da će Desantis zvanično proglasiti kandidaturu 25. maja, ali je očigledno odlučio da to učini dan ranije.

Foto: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp

Cilj je da se kandidatura poklopi sa skupom republikanskih donatora koji u Majamiju počinje 29. maja, a na kojem će Desantis formalno započeti predizbornu kampanju. U anketama Tramp za sada ima značajnu prednost u odnosu na Desantisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading