UŽAS! Doktor otkinuo glavu bebi na porođaju! Sve se odigralo pred očima ŠOKIRANOG OCA, a oni pokušali da zataškaju stvar i to UŠIVANJEM VRATA! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.05.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica tvrdi da su lekari pokušali da zašiju vrat devojčice, a potom i da spreče majku nesrećne porodilje da vidi šavove.

UŽAS! Doktor otkinuo glavu bebi na porođaju! Sve se odigralo pred očima ŠOKIRANOG OCA, a oni pokušali da zataškaju stvar i to UŠIVANJEM VRATA! (VIDEO)

Foto: Facebook

Doktor iz Brazila nalazi se pod istragom jer je tokom carskog reza toliko snažno povukao glavu bebe da ju je otkinuo, a ceo prizor se odigrao pred očima užasnutog oca!

Ranijeli Santos (34) i njen suprug Viktor da Silva rekli su da je srce njihove ćerke kucalo pre nego što je akušer, čije ime nije objavljeno, izvadio njihovu bebu iz materice tokom porođaja 1. maja.

- Tretirali su me kao životinju - rekla je Santos brazilskoj novinskoj agenciji R7.

Porodica tvrdi da su lekari pokušali da zašiju vrat devojčice. Lekari su navodno pokušali da spreče majku nesrećne porodilje da skine pokrivač sa malog tela nakon čega je primetila više šavova i tragova na vratu bebe.

- Moja majka je videla ceo postupak. Pokušali su da je spreče da skine pokrivač. Tada smo videli da joj je vrat pun šavova - navodi Ranijeli.

Santosova, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, primljena je u bolnicu u Belo Horizonteu 24. aprila zbog visokog krvnog pritiska, a nedelju dana kasnije otišla je na indukovani porođaj.

Viktor Da Silva se prisetio da je na trenutak ugledao svoju ćerku Emanuelu kako trepće okicama samo nekoliko sekundi pre nego što ju je doktor obezglavio.

- Treptala je dok su je izvlačili. Video sam kako se mrda. Njeno malo srce je kucalo - rekao je otac optužujući lekare za kobnu grešku.

Da Silva tvdi da je lekar vukao dete za glavu kad ju je otkinuo.

- Kad se to dogodilo došla je gomila ljudi koja me je držala. Dali su joj opštu anesteziju, međutim, dete je već bilo preminulo - svedoči Viktor da Silva i navodi da se doktor u jednom momentu čak popeo i na stomak trudnice.

Ranijeli Santos, koja ima devetogodišnju ćerku, navodi da je beba bila u opasnosti na porođaju zbog malformacije pluća koju su izazvale ciste otkrivene tokom testa.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading