ŠOK SNIMAK PLJAČKE LUKSUZNE ZLATARE U PARIZU! Muškarac sa kacigom na glavi STOJI SA PUŠKOM I TERA PROLAZNIKE! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.04.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica naoružanih pljačkaša na dva motocikla, kako nezvanično navode francuski mediji, pojavila su se ispred prodavnice oko 13.45 sati. Dvojica su nosili oružje s dugim cevima i tokom pljačke udarili su radnika obezbeđenja.

ŠOK SNIMAK PLJAČKE LUKSUZNE ZLATARE U PARIZU! Muškarac sa kacigom na glavi STOJI SA PUŠKOM I TERA PROLAZNIKE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luksuzna prodavnica nakita Bulgari na poznatom Trgu Vandom u Parizu danas je opljačkana, a šteta se procenjuje na više miliona evra.

 

 

Trojica naoružanih pljačkaša na dva motocikla, kako nezvanično navode francuski mediji, pojavila su se ispred prodavnice oko 13.45 sati. Dvojica su nosili oružje s dugim cevima i tokom pljačke udarili su radnika obezbeđenja. Šteta se još utvrđuje, a procenjuje se na više miliona evra, rekao je za AFP izvor blizak istrazi.

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama vide se dva velika crna motocikla parkirana na trotoaru ispred zlatare. Jedan muškarac, obučen u crno i sa kacigom na glavi, naoružan čuva stražu. Prolaznici su čak bežali na drugu stranu ulice kad su videli naoružanog muškarca kako stoji ispred radnje u jednom od centralnih delova Pariza.

Nakon pljačke sva trojica beže na motociklima.

Bulgarijeva radnja već je bila na meti naoružanih razbojnika 2021. godine i tada je šteta bila procenjena na 10 miliona evra. Tada je policija ranila u nogu jednog od trojice pljačkaša nakon čega ga je uhapsila. Ostala dvojica su uhapšena nakon istrage.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading