TELO NESTALE DEVOJČICE (5) PRONAĐENO OBNAŽENO U KESI ZA ĐUBRE! Oteta ispred kuće! FRANCUSKA ZANEMELA! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.04.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji prenose da je zbog ubistva devojčice uhapšen jedan adolescent (16) koji prema rečima komšija navodno pati od psihičkih poremećaj.

TELO NESTALE DEVOJČICE (5) PRONAĐENO OBNAŽENO U KESI ZA ĐUBRE! Oteta ispred kuće! FRANCUSKA ZANEMELA! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Mali grad Rambervil na istoku Francuske je u šoku!

Petogodišnja devojčica nestala je juče tokom dana, a nešto kasnije je pronađena mrtva u kesi za đubre u stanu koji se nalazi stotinak metara od njene kuće.

Mediji prenose da je zbog ubistva devojčice uhapšen jedan adolescent (16) koji prema rečima komšija navodno pati od psihičkih poremećaja, navodi Le Parisien.

Malena je nestala ispred kuće oko 15 sati.

- Ušli smo na samo pet minuta da presvučemo bebu i kad smo se vratili već je bila nestala - saopštila je majka.

Nekih sat i po kasnije osumnjičeni tinejdžer je pozvao policiju i rekao da je upravo pronašao telo devojčice ispred svoje kuće. Policija je zatekla telo deteta u kesi za đubre u kući u kojoj živi tinejdžer koji je potom i uhapšen.

Telo deteta je navodno pronađeno obnaženo, a autopsija će pokazati tačan uzrok smrti i da li je devojčica bila silovana.

Ostaje da se razjasne okolnosti tragedije.

Prema rečima gradonačelnika Žan-Pjera Mišela, mladić je od ranije poznat policiji zbog seksualnih prestupa.

- Mamio je malu decu da bi imali neprikladne seksualne odnose. Mladić je bio zbrinut. Tek pre nekoliko nedelja ponovo se pojavio na teritoriji Rambervila što je zabrinulo policiju - rekao je gradonačelnik malog grada koji se nalazi tridesetak kilometara severoistočno od Epinala.

Policija međutim nije uspela da spreči zločin.

Virdžinija, komšinica osumnjičenog, pristala je da svedoči za RMC. Njeni roditelji su verovatno jedini koji su bili u kontaktu sa osumnjičenim nakon ubistva devojčice.

- Mladić je došao kod mog oca oko 14.30 sati da ga pita gde može da stavi kesu za đubre. Otac mu je rekao, ali trebalo je to da zna jer ovde živi nešto više od mesec dana - objašnjava devojka.

Ponašanje mladića često su privlačili pažnju Virdžinije i njenih roditelja.

- Mislim da ima mentalni poremećaj. Ponekad smo ga viđali kako priča sa svojim motorom, međutim, nismo slutili na najgore. Moja majka je veoma šokirana - navodi Virdžinija.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading