TORNADO STIGAO S OKEANA I UDARIO NA HOLIVUD: Panika na plaži kod Majamija dok vodena pijavica ide pravo ka njima (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

23.04.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki mediji objavili su zastrašujući video snimak iz grada Holivud na Floridi gde je među ljudima koji su uživali na lokalnoj plaži nastala panika kada je ogromna vodena pijavica krenula pravo ka njima.

TORNADO STIGAO S OKEANA I UDARIO NA HOLIVUD: Panika na plaži kod Majamija dok vodena pijavica ide pravo ka njima (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube/10 Tampa Bay

Ovaj grad se nalazi na obali Atlantika, negde između Fort Loderdejla i Majamija.

Televizijski kanal 10 Tampa Bej, lokalna podružnica CBS, objavila je na Jutjubu snimak iz helikoptera na kojem se vidi kako kako ova specifična vrsta tornada stiže s okeana.

Prikazani su i posetioci plaže koji pokušavaju da pobegnu s nje.

Nekim čudom niko nije povređen, pošto je nevreme oslabilo dok je dotaklo plažu. Tu je jak vetar na trenutak podigao sa zemlje jednog čoveka, a poletelo je i nekoliko suncobrana i plastične stolice i stolovi u obližnjim kafićima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading