KAKO IZGLEDA SLETANJE LOW COST AVIO KOMPANIJAMA: Točak izvrnut, polomljen i potpuno onesposobljen! Pilot podelio detalje drame na aerodromu (VIDEO)

Autor:

Svet

10.04.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće to skupa popravka, navodi se u komentarima ispod objave na kojoj se vide uništeni točkovi koji se nalaze na nosu aviona.

KAKO IZGLEDA SLETANJE LOW COST AVIO KOMPANIJAMA: Točak izvrnut, polomljen i potpuno onesposobljen! Pilot podelio detalje drame na aerodromu (VIDEO)

Foto: youtube.com/JEFF BOLTON

Srpski pilot, upisan kao Daedalus na Tviteru neretko sa svojim pratiocima deli iskustva iz svog posla, budući da je svaki njegov dan prepun zanimljivosti i neobičnih dešavanja.

Ovaj put je pilot na svom Tviter nalogu izbacio fotografiju aviona Rianair avio prevoznika, koji spada u "low cost" kompanije na kojoj se vidi kako su točkovi koji se nalaze ispod nosa aviona potpuno uništeni.

Radi se o avionu koji je leteo iz Liverpula u Dablin i koji je napravio potpunu zbrku na aerodromu.

- Rianair let FR5542 iz Liverpula imao je problem sa točkovima pri sletanju na DublinAirport Zaglavljen je blokirajući pistu. Autobusi su upravo stigli da odvezu putnike. Hitne službe na licu mesta Oštećeni nosni točak na letu Rianair-a u Dablinu, koji je danas onesposobljen nakon sletanja, na rulnoj stazi - napisao je pilot na Tviteru.

 

 

Kako se dalje navodi u komentarima, po svemu sudeći došlo je do ozbiljnog opterećenja na prednju hidrauliku.

- Biće to skupa popravka. Ako je pri sletanju pukla guma, onda je rulao na felni koja je takođe pukla što je opteretilo celu prednju hidrauliku i verovatno je težina aviona koji se kreće i trenje o pistu deformisalo optiku nosnog trapa, hidrauliku! Potrajaće popravka - navodi jedan od pratilaca pilota ispod ove fotografije.

 

 

Na lajv video izveštaju sa aerodroma u Dablinu javljaju da je popravka u toku. Veliki broj ljudi okupio se oko aviona, koji pokušavaju da osposobe dovoljno da bi ga pomerili sa piste.

- Niko nije stradao, šteta je zanemariva, više će koštati hoteli i haos sa putnicima - navodi korisnica Tvitera upisana kao Jasmin R. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading