PESNICA U GLAVU PA SUZAVAC U LICE: "Makljaža" polugolih devojaka ispred kluba (VIDEO)

Autor:

Svet

09.04.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tuča bila jedna od šest koje su se to veče odigrale u isto vreme ispred "Private social club"-a.

PESNICA U GLAVU PA SUZAVAC U LICE: "Makljaža" polugolih devojaka ispred kluba (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Rat do istrebljenja, tako bi se najbolje moglo nazvati subotnje veče ispred kluba "Private social club" u San Antoniju, budući da se u isto vreme dogodilo šest tuča mahom polugolih devojaka koje su se pesničile, čupale i isprebijane teturale među masom ljudi koja je sve to snimala.

Na jednom od videa koji je postao viralan, naime, ima gotovo pet miliona pregleda na Tviteru, vidi se kako devojka u bež kombinezonu vuče devojku za kosu na tlo, a zatim je više puta udara šakama i pesnicama u glavu, prevrću se zajedno po asfaltu, čupaju za kosu, obezbeđenje ih jedva razdvaja jednu od druge.

Potom se, na nekoliko metara od njih dešava druga tuča, u kojoj se sukobljavaju dve žene u crnom, od kojih jedna drugu vuče za kosu po asfaltu, pocepane su i dezorijentisane i dok ustaju sa poda vidi im se donji veš,  ne mogu da pronađu put iz gomile i da se sklone od bliceva koji sve vreme sevaju.

Interesantno je to što, dok se ove žene tuku, muškarci stoje po strani i snimaju svojim mobilnim telefonima.

Jedini koji su pokušali da spreče ovo kolektivno nasilje, bilo je obezbeđenje kluba, koje je u jednom momentu moralo i da bude nasilno, te je kako prenose tamošnji mediji jednu od devojaka bacilo na tlo, gde su joj iz tašne ispadale novčanice dok se prevrtala po podu pokušavajući da ustane.

Niko od onih koji učestvovali u tuči još nije pokrenuo krivičnu prijavu, tvrdi tamošnja policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading