ANĐELA JE POZVALA SVOG DEČKA IZ GOVORNICE I ODJEDNOM SE ČUO NJEN VRISAK! Neko ju je odvezeo u zelenom fordu i već 32 godine od nje nema ni traga ni glasa! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

24.02.2023

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Hamond nestala je 4. aprila 1991. godine, ostavljajući zajednicu u šoku.

ANĐELA JE POZVALA SVOG DEČKA IZ GOVORNICE I ODJEDNOM SE ČUO NJEN VRISAK! Neko ju je odvezeo u zelenom fordu i već 32 godine od nje nema ni traga ni glasa! (VIDEO/FOTO)

Foto: Printskrin/Youtube/ KCTV5 News

Bila je popularna i dobro poznata u Klintonu u Misuriju. Tek je završila srednju školu, bila je u četvrtom mesecu trudnoće i verena.

 

 

Policija Klintona je 30 godina nakon njenog nestanka objavila na Fejsbuku da i dalje traga za njom. Podelila je nove dokaze u vezi sa njenim nestankom, uključujući čudno pismo poslato na dan otmice.

Klinton u Misuriji je miran gradić usred SAD. U poređenju sa velikim gradom, mirno područje se osećalo bezbednim do zločina 1991. godine. Ali taj osećaj sigurnosti je nestao kada je popularna mlada žena nestala, i možda ubijena.

Anđela Hamond i njen dečko Rob Šafer verili su se kada su saznali da je trudna. Obećao je da će uvek voditi računa o njoj.

Anđela je 4. aprila 1991. godine ostavila Roba kod kuće njegovih roditelja, kako bi mogao da pazi na mlađeg brata. Anđela je kasnije planirala da pozove dečka i da se nađu.

Oko sat vremena kasnije, Anđela je pozvala Roba iz govornice u centru grada, sedam bloka dalje od njegove kuće. Bilo je kasno uveče i nije bilo puno ljudi na ulici.

Anđela je videla vozilo koje joj je izgledalo sumnjivo. Pričala je sa verenikom telefonom i rekla mu za kamion. Bio je to zeleni ford pikap kamion iz 1970-ih sa fotografijom ribe na zadnjem prozoru.

Rob je kasnije za emisiju "Unsolved Mysteries" opisao šta se dalje desilo.

Misteriozni muškarac, opisan kao "prljavi, bradati čovek", koristio je telefon u govornici pored Anđele, vratio se u kamion i uzeo lampu da nešto pogleda.

Rob je rekao Anđeli da ga pita da li mora nekog da pozove, možda je drugi telefon bio pokvaren. Rob je ispričao da je bradati muškarac odgovorio "ne", a Anđela i Rob su nastavili da pričaju.

A onda je preko telefona čuo da vrišti. Ispustio je telefon i istrčao iz kuće.

Odvezao se kako bi pokušao da joj pomogne i prošao pored svoje devojke u zelenom fordu dok ju je muškarac odvozio odatle. Rob se prisetio kako je Anđela dovikivala njegovo ime iz vozila.

Nažalost, Robov automobil se pokvario dok je pravio polukružno skretanje da bi pojurio za njima. Gledao je kako neko odvozi Anđelu.

Anđela je oteta iz govornice na uglu ulica. Od tada je niko nije ni čuo ni video.

Na 30. godišnjicu njenog nestanka, policija je na Fejsbuku objavila nove informacije o slučaju. Želeli su da njena porodica zna da i dalje tragaju za odgovorima.

- Još uvek se razmatra nekoliko aktivnih i otvorenih potencijalnih osoba. Jedan od tih tragova potiče iz regiona jezera Ozarks - navodi se u postu.

Svedočenje poverljivog doušnika na sudu bilo je ključni deo zaustavljanja velike ilegalne operacije droge.

Policija je rekla da je, kada je identitet doušnika otkriven tokom slučaja, on dobio anonimno pismo.

Izgledalo je kao poruka o otkupnini iz filma o otmici. Na Fejsbuku je objavljana kopija čudnog pisma sa imenom supruge i poverljivim brojem doušnika, koji su zatamnjeni radi zaštite njihove privatnosti.

Pismo se obraća doušniku na broj koji mu je dat kako bi sačuvao svoj identitet u tajnosti pre sudskog postupka.

Takođe se imenom spominje i njegova žena. Pismo je poslato 4. aprila 1991. godine, iste noći kada je Anđela oteta.

Njegova žena i ćerka, koja se isto zove Anđela, u to vreme takođe su živele u Klintonu, u Misuriju.

Istražitelji smatraju da su član ili članovi kriminalne organizacije uzeli ćerku doušnika u znak osvete.

- Učinjena je neka greška u vezi sa identitetom ciljane Anđele, koja je imala neku fizičku sličnost sa Anđelom Hamond, što je rezultiralo otmicom Hamondove - napisala je policija.

Neko ko je želeo da ostane anoniman pozvao je policiju i ostavio poruku u vezi sa slučajem Anđele Hamond.

Policija je objavu na Fejsbuku završila tim informacijama.

- Ta osoba je posebno pomenula dva imena. Niste nam pružili sredstva da vas ponovo kontaktiramo. Ako ta osoba čita ovu poruku, molimo vas da nas ponovo kontaktirate kako bismo mogli da razgovaramo sa vama. Mi ćemo zaštititi vaš identitet ili obezbediti vašu anonimnost - napisala je policija.

Policija i dalje traga za Anđelom Hamond, koja je nestala pre 32 godine.

(Republika/Telegraf)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading