MAJKA SA SINOM SKOČILA SA NIJAGARINIH VODOPADA, PA NA MESTU NASTRADALA: Jeziva priča trese Ameriku, dečaku se i dalje bore za život!

Autor:

Svet

17.02.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeno telo je pronađeno u blizini kompleksa Pećina vetrova, koji se nalazi na američkoj strani vodopada.

MAJKA SA SINOM SKOČILA SA NIJAGARINIH VODOPADA, PA NA MESTU NASTRADALA: Jeziva priča trese Ameriku, dečaku se i dalje bore za život!

Foto: pixabay.com

Majka iz Ilinoisa je umrla, a njen sin je u teškom stanju nakon što je sa njim skočila sa zaleđene litice na Nijagarinim vodopadima.

Policija je saopštila da je majka, koja nije imenovana, namerno skočila nakon što se popela preko ograde na ostrvu Goat u državnom parku Niagara, prenosi Daily Mail.

Do tragedije je došlo 12. februara oko 12.30 sati.

Njeno telo je pronađeno u blizini kompleksa Pećina vetrova, koji se nalazi na američkoj strani vodopada, a prostire se na granici sa Kanadom.

Dečak (5) je spasen i prebačen u dečiju bolnicu u Bafalu sa povredom glave, ali je majka preminula i njeno telo je izvučeno helikopterom, prenosi Telegraf.

Dečak je operisan i nalazi se u kritičnom stanju.

Žena je na Nijagarine vodopade došla sa suprugom i sinom. Policija ispituje supruga, ali i druge svedoke. Policijski zapovednik iz Njujorka Kris Rola kaže da je istraga u toku, ali da policija ne veruje da je reč o nesreći.

Portparol državne policije rekao je da se tragični događaj tretira kao samoubistvo.

Vatrogasci Nijagarinih vodopada uspeli su da pređu dno klisure uz led do mesta gde su majka i sin pali. Uspeli su da odnesu dečaka do lifta i dovedu ga do parkinga na ostrvu, odakle je helikopterom prebačen u dečju bolnicu. Žena je proglašena mrtvom na mestu događaja.

- Nije lako izvesti akciju spasavanja na Nijagarinim vodopadima. Dečak je bio dovoljno stabilan pa su mogli da ga iznesu i odvezu liftom do vozila Hitne pomoći koje je čekalo. Nažalost, žena nije preživela. Dolje u klancu je ledeno, zato je takođe otežano spasavanje - rekao je Rola na konferenciji za medije.

Policija nije objavila zašto je porodica iz Ilinoisa bila u poseti Nijagarinim vodopadima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading