DEVOJČICU UBILA AJKULA U RECI: Sa džet skija skočila u vodu jer je videla delfine i onda se desio horor

Autor:

Svet

04.02.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek treba da bude utvrđeno koja je vrsta ajkule učestvovala u napadu, ali se veruje da je u pitanju bik ajkula.

DEVOJČICU UBILA AJKULA U RECI: Sa džet skija skočila u vodu jer je videla delfine i onda se desio horor

Foto: Tanjug/Profimedia

Šesnaestogodišnjakinja iz Perta je preminula posle napada ajkule u reci Svon u Severnom Frimentlu u Australiji, a ova tragedija je prvi takav fatalni napad ajkule za 100 godina, piše Pert now. 

Devojku su izvukli iz reke u blizini saobraćajnog mosta oko 15.30 pošto je zadobila velike povrede noge. Nekoliko ekipa je bilo na terenu i pokušavalo da joj pomogne, ali bezuspešno.

Policija veruje da se pre napada tinejdžerka vozila na džet skiju sa prijateljima, kada je uskočila u vodu pošto je primetila delfine.

Svedoci su izjavili da su videli jednog muškarca koji skače u reku da pomogne tinejdžerki i opisuju ga jednom rečju "heroj".

Ovo je tek treći napad ajkule u reci Svon za 50 godina.

Tek treba da bude utvrđeno koja je vrsta ajkule učestvovala u napadu, ali se veruje da je u pitanju bik ajkula. Jedan od upućenih rekao je medijima da je od nedavno počeo da viđa mnogo bik ajkula u reci i da prilaze obalama, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.02.2023 14:50

Ovo je uzasno i za citanje.Pocela sam da mrzim vodu. Jadna devojka oslonila se na prisustvo delfina i eto jos jednae ljudske gluposti.