ZAŠTO SE PRAVIŠ LUD: Putin zagrmeo na sednici vlade - izgubio živce i izvređao ministra (VIDEO)

Autor:

Svet

12.01.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manturov je pokušao da se opravda Putinu.

ZAŠTO SE PRAVIŠ LUD: Putin zagrmeo na sednici vlade - izgubio živce i izvređao ministra (VIDEO)

Foto: Twitter

Tokom sastanka ministara u ruskoj vladi predsednik Vladimir Putin se obrušio na ministra ekonomije i zamenika premijera Denisa Manturova.

Na početku brifinga o napretku na potpisivanju ugovora u oblasti avijacije za 2023. godinu, Manturov je naglasio je kako su narudžbe za nove avione, kako vojne tako i civilne poslate.

Ruski predsednik očigledno nije bio zadovoljan.

 

 

- Nema čvrstih ugovora Denise. Ne razumeju šta treba da rade. Predugo sve traje, očekujem da ubrzate sve. Nema ugovora za preduzeća u 2023. godini. Razumete li o čemu pričam - rekao je Putin.

Manturov je zatim pokušao da objasni Putinu da ugovori postoje.

- Predsedniče, imamo ugovore u sklopu Ministarstva odbrane. Lizing kompanije su takođe deo ugovora za proizvodnju helikoptera. Imamo sve spremno za ugovore za avijaciju -  rekao je Manturov.

Ovo opravdanje Putinu nije bilo dovoljno pa je nastavio rešetanje.

- Gospodine Manturov, imate skice, nemate ugovor. Hajmo pričati nakon sastanka. Znam da ne postoje ugovori s preduzećima, direktori su mi to rekli. Šta se pravite ludi? Kada će biti ugovori? - upitao je Putin.

Manturov se nakon ovih pitanja nije se oglašavao do kraja sastanka.

Rusko vazduhoplovstvo trenutno se suočava sa nedostatkom borbenih aviona, a ništa bolje nije ni ruskim avio-kompanijama, koje zbog sankcija ne mogu da dobiju putničke avione.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading