OD ČAMCA NAPRAVIO PLUTAJUĆU KUĆU, A SAD JE PRODAJE ZA BASNOSLOVNE PARE: Britanac tvrdi da ono što je unutra vredi mnogo - stvorio je ČUDO (FOTO)

Autor:

Svet

27.12.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čamac je od početka do kraja zamisao jednog Britanca.

OD ČAMCA NAPRAVIO PLUTAJUĆU KUĆU, A SAD JE PRODAJE ZA BASNOSLOVNE PARE: Britanac tvrdi da ono što je unutra vredi mnogo - stvorio je ČUDO (FOTO)

Foto: Profimedia

Ćamac koji ima dom u obliku voza

Oni koji vole da se kreću železnicom ili čamcem, sada imaju priliku da kupe "dom iz snova", i to u vidu plovila konstruisanog za kanale.

Jedinstvenu plutajuću kuću, nazvanu "Viggles", njen vlasnik Daren Braun (39) iz Londona dao je na prodaju za 20.000 funti (22.677 evra). Čamac je Darenova zamisao, ali je zanimljivo da iznutra podseća na voz.

Ovom kreativnom momku je bilo potrebno šest meseci da napravi "Viggles", a za Mirror je otkrio kako mu je žena rekla da će "oslikavanje čamca kao podzemnog voza privući samo ljubitelje železnice".

Ispostavilo se, međutim, da je neobična kućica popularna kod svih.

- Ova kućica ima energiju za sebe, mnogi zastaju i traže da se fotografišu pored nje. To je jedna drugačija energija - priča Braun i dodaje da je oblik čamca bio inspiracija za celu temu Underground, odnosno podzemne železnice.

- Sada je zovemo i Mind the Gap, zbog očiglednih sličnosti između ulaska u podzemnu železnicu i ulaska na čamac sa obale - priča dalje Britanac, i napominje da su se za "Viggles" interesovali i poslovni ljudi.

Braun je, inače, baštovan i negovatelj, koji je kupio ovaj čamac u januaru. Sada je od njega napravio pravu atrakciju.

Iako je čamac po pravilu u praksi gotovo uvek otvoren plovni objekat koritastog oblika, može kao i u ovom slućaju biti poluzatvoren. Čamac je manjih dimenzija, ali Darenov je dovoljno veliki da se na njemu nađe dom u obliku voza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading