NEVEROVATNA PRIČA IZ INDIJE: Dečak (8) ugrizao KOBRU, a onda se dogodilo OVO!

Autor:

Svet

05.11.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmogodišnjak se u samoodbrani odlučio na hrabar potez.

NEVEROVATNA PRIČA IZ INDIJE: Dečak (8) ugrizao KOBRU, a onda se dogodilo OVO!

Foto: pixabay.com

Osmogodišnji dečak iz Indije ubio je kobru koja mu se obmotala oko ruke i zarila očnjake u njegovu kožu tako što ji je ugrizao.

Dečaka, poznatog samo kao Dipak, u ponedeljak je napala zmija u udaljenom selu Pandarpadh u indijskom centralnom regionu Čatisgarh, saopšteno je, prenosi Dejli mejl.

Kobra ga je napala dok se igrao ispred svoje porodične kuće i obmotala mu je telo oko ruke, pre nego što ga je ugrizla kako bi ubrizgala svoj smrtonosni otrov.

Republika

Foto: Photo by Petr Ganaj from Pexels

Zmija

 

Boreći se sa bolom, Dipak je besno protresao ruku, ali nije mogao da se oslobodi gmizavaca, u tom trenutku je zario svoje zube u njeno telo, uspešno ubivši životinju.

-Zmija se obmotala oko moje ruke i ujela me. Imao sam velike bolove, rekao je Dipak za Nju Indian Ekpres.

-Pošto se gmizavac nije pomerio kada sam pokušao da ga otresem, dvaput sam ga jako ugrizao. Sve se dogodilo u trenu, rekao je on.

Ujedi zmija su izuzetno česti u Indiji - studija objavljena prošle nedelje otkrila je da se više od 85 odsto smrtnih slučajeva od ugriza zmija zabeleženih 2019. dogodilo tamo.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading