MALA MU MILIJARDA! Zelenski toliko iznervirao Bajdena da je ovaj morao da viče! UMALO SKANDAL SVETSKIH RAZMERA!

Autor:

Svet

01.11.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajden rutinski zove Zelenskog kada SAD najavljuju nove pakete pomoći Ukrajini. Međutim, junski poziv je bio drugačiji.

MALA MU MILIJARDA! Zelenski toliko iznervirao Bajdena da je ovaj morao da viče! UMALO SKANDAL SVETSKIH RAZMERA!

Foto: Printskrin

Američki predsednik Džo Bajden izgubio je živce tokom telefonskog razgovora sa Volodimirom Zelenskim u junu kada je ovaj zatražio još više vojne pomoći, izvestio je "NBC njuz", pozivajući se na izvore upoznate sa ovim slučajem.

Bajden rutinski zove Zelenskog kada SAD najavljuju nove pakete pomoći Ukrajini. Međutim, junski poziv je bio drugačiji, navodi isti izvor.

Bajden je jedva završio rečenicu kojom obaveštava Zelenskog da je odobrio još milijardu dolara vojne pomoći Ukrajini, kada je njegov kolega počeo da navodi svu dodatnu pomoć koja mu je potrebna, ali je ne dobija, navodi izvor. Bajden je onda izgubio živce i rekao da bi Zelenski mogao da pokaže malo više zahvalnosti.

Pre telefonskog poziva od 15. juna, Bajdenovo nezadovoljstvo Zelenskim se nagomilavalo nedeljama, rekli su izvori. Prema njihovim rečima, američki predsednik i brojni njegovi pomoćnici verovali su da Vašington čini sve što je moguće i što je brže moguće, ali je Zelenski nastavio da javno skreće pažnju samo na ono što se ne radi.

Nakon što je Zelenski odbijen tokom junskog poziva, ukrajinski predsednik je objavio video poruku u kojoj se javno zahvalio Bajdenu na pomoći kako bi spusti tenziju.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading