PAKLENI PLAN ZA RUŠENJE DOMINACIJE SAD! Dogovor je skovan još u julu, KLJUČNE PORUKE OSTALE SU ISPOD RADARA! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.10.2022

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klučne poruke sa Samita zemalja BRIKS u julu ove godine u kojima se nagoveštava kraj svetske dominacije Sjedinjenih Američkih Država prošle su ispod radara javnosti.

PAKLENI PLAN ZA RUŠENJE DOMINACIJE SAD! Dogovor je skovan još u julu, KLJUČNE PORUKE OSTALE SU ISPOD RADARA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/pixabay.com

Džo Bajden Vladimir Putin

Plan za uništenje SAD skovan je u julu i odvijaće se u dve faze, navodi se u jednoj od mnogobrojnih analiza objavljenih na društvenim mrežama. 

Kako se navodi u video snimku objavljenom na Tiktoku, svetska javnost zatvorila je oči pred ključnim porukama koje su poslate sa samita BIRKS u julu ove godine.

Na samitu su učestvovali su šefovi svih zemalja - Brazila, Rusije, Indije, Kine i Južne Afrike, a jedna od ključnih poruka koja je poslata kao da je ostala ispod radara javnosti.

- U julu je održan samit ove organizacije, ali niko to nije uzimao za ozbiljno. Zemlje BRIKS-a čine Brazil, Rusija, Indija, KIna i Južna Afrika, samo pet zemalja ali je potencijal ogroman - kaže se u snimku koji možete pogledati ispod.

 

Kako objašnjava analitičar, glavni protagonista snimka, plan za rušenje SAD navodno proklamovan na Samitu podrazumeva, u prvoj fazi, udar na Svetsku trgovinsku organizaciju, a kasnije i na američki dolar.

U snimku se takođe podseća da sve zemlje BRIKS imaju i mrežu međusobno razvijenih bilateralnih odnosa između sebe, a svaka od zemalja je članica i drugih ekonomskih organizacija.

- Svaka zemlja je u posebnom trgovinskom bloku, Brazil je deo slobodnog tržišta u Južnoj Americi koja ima 11 članica. Rusija u evropskoj organizaciji koja ima osam članica, Indija u bloku od osam članica, Kina u bloku od 15 članica, i Južna Afrika u organizaciji sa 34 članice - kaže se uz podsećanje da je do zbijanja redova među članicama došlo nakon ruskog napada na Ukrajinu.

- Zbijanje redova BRIKS-a pred spoljnim svetom u poslednje vreme ima snažne momente. Koliko u martu, Kina, Indija i Južnoafrička Republika ostale su „uzdržane” prilikom glasanja u Generalnoj skupštini UN povodom ruske „specijalne vojne operacije” u Ukrajini, dok se Brazil pridružio „osudi”, ali bez namere da uvede sankcije Moskvi - podseća se.

Inače, na samom Samitu nagovešteno je da bi da organizacija u bliskoj mogućnosti mogla značajno da se proširi.

Trinaest zemalja pokazalo je interesovanje da se priključi BRIKS i iznele su obećavajuće i strateške ideje za budući razvoj grupe - rekao je nedavno kineski ambasador u Moskvi DŽang Hanhui u specijalnom intervjuu za "TASS".

Argentina i Iran su u junu 2022. podneli zahtev za pridruživanje BRIKS-u. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da su ove zemlje dostojni kandidati za ulazak u BRIKS i da je pripremni proces za proširenje organizacije već započet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bobby

19.10.2022 12:06

Narod kaže: Što je babi milo to joj se i snilo.