SANJAO DA GA ŽENA VARA PA JE U BUNILU UMALO UBIO! Suluda priča!

Autor:

Svet

24.09.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž je uhapšen pet nedelja nakon pokušaja ubistva pošto je bio u bekstvu.

SANJAO DA GA ŽENA VARA PA JE U BUNILU UMALO UBIO! Suluda priča!

Foto: Photo by Jakari Ward on Unsplash

Muškarac iz Brazila je navodno više puta nožem izbo svoju ženu usred noći nakon što se probudio iz košmara u kojem ga je varala, prenosi Miror pisanje lokalnih medija.

Ovaj neimenovani 37-godišnjak je optužen da je 9. avgusta svoju suprugu, posle 13 godina braka, ubo nožem u vrat, ključnu kost i ruke u njihovoj kući u gradiću Planaltina, blizu prestonice Brazilije. Muž je uhapšen pet nedelja kasnije nakon što je navodno bio u bekstvu.

Prema izveštajima u brazilskim medijima, bračni par koji ima četvoro dece posvađao se usred noći nakon što je osumnjičeni sanjao da njegova supruga ima aferu. Muškarac je zatim, navodno, zgrabio nož i pretio supruzi dok je ispitivao o detaljima njegovog sna.

Žena je naravno sve negirala, pokušavajući da ga trgne iz bunila i uveri da je u pitanju samo njegova mašta. Zatim je ponovo zaspala, ali je onda, kako nezvanično saznaju tamošnji mediji, osumnjičeni u glavi “premotavao” svoj san, što ga je dodatno razbesnelo.

Na kraju je, prema toj verziji događaja, uzeo nož i zario ga više puta u telo svoje supruge. Nesrećna žena je uspela da pobegne od i prebačena je u bolnicu gde se oporavila od povreda.

U međuvremenu, osumnjičeni je navodno pobegao sa lica mesta i ostao na slobodi do pre nekoliko dana.

Nezadovoljan ulogom svoje žene, muškarac je uzeo nož i zadao nekoliko uboda žrtvi, u vitalnim delovima tela. Žena je pobegla i zbrinuta je u opštinskoj bolnici - navedeno je u saopštenju policije.

Šef policije Tijago Sezar rekao je da je muškarac priznao zločin i da već ima krivični dosije. Naime, ranije je bio osuđen za ubistvo u gradu Formoza, u saveznoj državi Gojas.

Sada je optužen za pokušaj ubistva svoje supruge, ali istraga još uvek nije završena.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading