ONA JE TAJNI AGENT KOJU OPTUŽUJU DA JE UBILA DARJU DUGIN! Procurele fotke Natalije Vovk!

Autor: Republika

Svet

22.08.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska služba bezbednosti (FSB) tvrdi da je Darju Dugin, ćerku Aleksandra Dugina, bliskog saradnika Vladimira Putina, ubila Ukrajinka Natalija Vovk (33).

ONA JE TAJNI AGENT KOJU OPTUŽUJU DA JE UBILA DARJU DUGIN! Procurele fotke Natalije Vovk!

Foto: Telegram/НемеZида

Kako navodi FSB, Vovk je u Rusiju stigla 23. jula, zajedno sa ćerkom Sofijom Šaban (12), a na dan ubistva bile su na književno-muzičkom festivalu "Tradicija", gde je Dugina bila kao počasni gost.

- Specijalna služba je utvrdila da su zločin pripremile i počinile ukrajinske specijalne službe, a njegov izvršilac je državljanka Ukrajine Vovk Natalija Pavlovna, rođena 1979. godine - navodi se u izveštaju.

Na mrežama se ubrzo pojavila fotografija žene koja je navodno likvidirala Darju, a brojni portali, među kojima je i Dejli mejl su objavili fotku.

Na jednoj od fotografija koja je objavljena vidi se da je pomenuta Natalija Vovk u nekoj vrsti uniforme, najverovatnije vojne, a prema pisanju Dejli Mejla, ona je po dolasku u Rusiju pratila Darju Dugin vozeći mini kuper.

Rusi tvrde da je Natalija bila agent Ukrajinske službe bezbednosti (SBU).

- Na dan ubistva, Vovk je sa ćerkom došla na festival "Tradicija", a nakon što je likvidacija izvršena, one su 21. avgusta napustile Rusiju i preko grada Pskova otišle u Estoniju - prenosi Dejli mejl.

Sa druge strane, Ukrajinci oštro demantuju bilo kakvu povezanost sa ubistvom u Moskvi, optužujući Kremlj za operaciju koja ima za cilj da okrivi Kijev.

Povodom ovog ubistva oglasio se i predsednik Rusije Vladimir Putin, ka i Darjin otac Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DJOKA

22.08.2022 17:21

Ta neće dugo