SESTRA POZNATOG VODITELJA tvrdi da ju je SILOVAO kada su bili deca! NJENA ISPOVEST NI KAMEN NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM!

Autor:

Svet

16.07.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miranda Pakijana, sestra popularne zvezde Razbijača mitova Adama Sevidža, najavila je da će tužiti brata 2020. godine. Detalji tužbe su isplivali na površinu i zaista su uznemirujući.

SESTRA POZNATOG VODITELJA tvrdi da ju je SILOVAO kada su bili deca! NJENA ISPOVEST NI KAMEN NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM!

Foto: Instagram/printscreen

Miranda već četiri godine piše blog na sajtu pod nazivom "Druga rana". Često piše o duševnim ranama koje nosi zbog trauma izazvanim silovanjem od strane starijeg brata.

Do ove nedelje nikada nije javno navela o kom bratu je pisala. Sada Miranda navodi da ju je njen brat silovao između 1976. i 1979. godine, počevši kada je imala samo 7 godina. Njen brat je imao 9 godina kada su napadi počeli.

Adam je optužio Mirandu da traži novac i istakao je da nisu razgovarali 20 godina.

Foto: Instagram/printscreen

Adam Sevidž

U Mirandinoj tužbi se navodi:

- Počevši od 1976. godine ili otprilike do 1979. godine, Adam Sevidž je više puta silovao Mirandu Pakijanu i prisiljavao je na oralni seks, i primoravao Mirandu da izvrši oralni seks nad njim, zajedno sa drugim oblicima seksualnog zlostavljanja.

U tužbi se takođe navodi da je Adam sebi dao nadimak „glupa silovanja“ i rekao Mirandi da su navodni napadi deo igre.

Miranda beleži iskustvo u Drugoj rani. U odeljku O na sajtu, ona objašnjava:

- Kada sam prvi put otkrila svojoj porodici da me je brat zlostavljao kao dete, mislila sam da će se ceo moj svet promeniti. Pretpostavila sam da će članovi moje porodice deliti moju želju da ispitam šta je pošlo po zlu u našem domu i da zajedno krenemo putem ka izlečenju. Nažalost, pogrešila sam. U stvari, njihovo ponašanje me je ostavilo da se osećam kao da zlostavljanje nije bilo bitno. Da, verovali su mi — ali činilo se da su članovi moje porodice i dalje rešeni da sakriju moju traumu pod tepih. Vremenom sam shvatila da me vide kao problem zbog fokusiranja na zlostavljanje. Ne brata koji me je zlostavljao - iznela je Miranda. 

Mirandina tužba je podneta prema njujorškom zakonu o deci žrtvama, koji je osnovan da žrtvama seksualnog zlostavljanja i napada u detinjstvu da godinu dana da podnesu tužbe i tužbe protiv njihovih navodnih zlostavljača. Obično bi slučaj kao što je Mirandin bio sprečen zastarelošću, ali ovaj čin ih je pauzirao.

Foto: Instagram/printscreen

Adam Sevidž

Mirandin advokat, Džordan Merson, izjavio je: „

- Mnogo zlostavljanje gospodina Sevidža, kako se navodi u žalbi, nanelo je nepopravljivu štetu mojoj klijentici sa kojom će ona živeti do kraja života. Danas je prvi korak u pravcu isceljenja i pravde.

Adam Savage ima svog advokata, Endru Bretlera, koji je izdao demant u ime svog klijenta:

- Iako se nadam da će moja sestra dobiti pomoć koja joj je potrebna da pronađe mir, ovo mora da se završi. Dugi niz godina ona je nemilosrdno i lažno napadala mene i druge članove moje porodice svakome ko hoće da sluša. Šireći brojne neistinite priče o nama u potrazi za finansijskom pomoći, mučila je celu našu porodicu i udaljila se od svih nas. Boriću se sa ovom neosnovanom i uvredljivom tužbom i trudiću se da ovo jednom zauvek bude prekinuto.

Foto: Instagram/printscreen

Adam Sevidž

Adama podržava i njihova majka Karen Sevidž. 

- Veoma mi je tužno što ovo kažem, ali moja ćerka pati od ozbiljnih problema sa mentalnim zdravljem, i poražavajuće je što ona tera Adama i celu našu porodicu da prolaze kroz ovo. Adam je dobar čovek i ja ga podržavam u potpunosti - izjavila je ona u utorak. 

Međutim, Mirandin advokat je istakao da je majka možda prekršila HIPAA pominjući moguće uslove svoje ćerke:

- Izvor bilo kakvih problema sa mentalnim zdravljem je jasan i cenimo majku optuženog što je potvrdila značajnu štetu u ovom slučaju. Iako je njena majka očigledno ne, mi s ponosom podržavamo gospođu Pakijanu i sve žrtve seksualnog zlostavljanja dece koje se jave.

Foto: Instagram/printscreen

Adam Sevidž

Miranda je izdala svoju dugačku izjavu u svom najnovijem postu na Drugoj rani, prenosi Little Things.

- Zovem se Miranda Sevidž Pakijana i preživela sam seksualno zlostavljanje dece. Moj stariji brat Adam Sevidž me je više puta seksualno zlostavljao tokom nekoliko godina, počevši od sedam godina.

Kao dete, ovo iskustvo je uzdrmalo moj osećaj sigurnosti i srušilo moje samopouzdanje. Decenijama nakon toga, nosila sam se sa periodima depresije i skoro stalne anksioznosti. Ovi simptomi su se mešali u sve aspekte mog života, usporavajući moje težnje u karijeri, i oduzimajući mi bezbroj jednostavnih zadovoljstava. U svojim srednjim dvadesetim, tražila sam lečenje zbog zlostavljanja i tako započeo dug, naporan proces rada na rešavanju emocionalnog uticaja moje traume.

Poslednji put sam stupila u kontakt sa svojim bratom Adamom Sevidžom pre više od dve decenije. U to vreme sam ga prozivala zbog njegovog bezosjećajnog stava o zlostavljanju i njegovog očiglednog zanemarivanja štete koju je naneo, ali je odlučio da ne prizna ili pokaže saosećanje prema mom bolu. Ni jednom u narednim godinama nisam videla dokaze da moj brat želi da zaista razume šta mi je uradio. On mi ne daje razloga da verujem da je smisleno ispitao sve što ga je primoralo da počini seksualne zločine kao maloletnik.

Ali sada, zbog NI Zakona o deci žrtvama, konačno imam priliku da tražim pravdu za zločine koje je moj brat počinio protiv mene. Iako ništa ne može da vrati ono što mi je Adam Savage uzeo, nadam se da će ova tužba takođe pokazati mojim saborcima da ne zaslužujemo da nosimo sramotu seksualnog zlostavljanja i napada.

Nikada se neću probuditi jednog jutra i prestati da preživljam iznova silovanje. Uvek ću osećati uticaj zlostavljanja mog brata, uključujući probleme sa poverenjem i noćne more sa kojima živim do danas. Ono što se nadam da ću promeniti, stojeći pored mnogih drugih hrabrih preživelih, je da pokrene iskren pogled na epidemiju seksualnog zlostavljanja.

Najmanje jedan od 6 dečaka i jedna od 4 devojčice će biti seksualno zlostavljani pre 18. godine. Moramo da uradimo bolji posao zaštite dece, počevši tako što ćemo više nasilnika smatrati odgovornim. Ovo se meni desilo. Statistički, desilo se nekome koga poznajete. Možda čak i neko iz vaše porodice. Vreme je da kažete.

Zato sam danas ovde. Javnost treba da zna da me je Adam Sevidž seksualno zlostavljao kada sam bila dete, što je navedeno u tužbi koju sam konačno uspela da pokrenem posle svih ovih godina. Kao preživeli i zalažem se za žrtve, odlučna sam da osvetlim istinu. Hvala vam - rekla je ona u svojoj izjavi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading