SNUP DOG "VALJA" DROGU SA LIKOM BAJDENA?! Reper sprda američkog predsednika nudeći kanabis sa natpisom: "Gde sam ja"! (FOTO)

Autor:

Svet

12.07.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Snup Dog objavio je za vikend fotografiju paketića kanabisa sa likom aktuelnog američkog predsednika Džo Bajdena i natpisom: Uspavani Džo.

SNUP DOG "VALJA" DROGU SA LIKOM BAJDENA?! Reper sprda američkog predsednika nudeći kanabis sa natpisom: "Gde sam ja"! (FOTO)

Foto: youtube.com/gartola tops

Snup Dog

Na paketu sa kanabisa prikazan je zbunjeni Bajden i reči: „Gde sam ja?“ na dnu. Slogan na paketu, takođe, obećava: "Nećete se ni sećati u kojoj ste zemlji!"

Sve je upotpunjeno ruskom, kineskom i ukrajinskom zastavom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

 

Fotografija Snup Doga, koji ima skoro 75 miliona pratilaca na Instagramu, dopala se blizu 600.000 ljudi.

Kalvin Kordozer Broudus Mlađi, poznatiji kao Snup Dog, glasan je kritičar Donalda Trampa i podržavao je Hilari Klinton 2016. godine, ali izgleda da se sada ludo zabavlja ismevajući Bajdena na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da se šali na njegov račun. Nakon peha predsednika Amerike prilikom penjanja uz stepenice, poznati reper predložio je da koristi neku vrstu motorne stolice za ulazak u avion.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

 

Navodno, vrećica kanabisa nije reperov brend, već "Uspavani Džo" već postoji u prodaji. Kako se čini, na osnovu fotografije, u pitanju je kesica za višekratnu upotrebu. Slično pakovanje postoji i sa fotografijom bivšeg predsednika Donalda Trampa koji pokazuje srednji prst.

Na ambalaži sa Trampovim likom piše da je proizvedena u Kini, dok na onoj sa Bajdenovim likom piše da je zemlja porekla "Rusija, Kina i Ukrajina".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

https://youtu.be/wWlhFyOO3No

 

Komentari (0)

Loading