BAJDEN OPET BRILJIRA! Na samitu NATO zaboravio sa kim razgovara!

Autor:

Svet

02.07.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Džo Bajden na samitu NATO-a u Madridu pomešao je penzionisane bokserske šampione Vitalija i Vladimira Klička. Bajden je razgovarao sa Vladimirom, ali je mislio da je to njegov stariji brat, gradonačelnik Kijeva Vitalij.

BAJDEN OPET BRILJIRA! Na samitu NATO zaboravio sa kim razgovara!

Foto: Tanjug/AP

Nedavno, svet je bio šokiran kada se pojavila vest da je osoba koja veoma liči na Vitalija Klička prevarila gradonačelnike Berlina, Madrida i Beča pomoću "dipfejk" tehnologije. Gradonačelnici nekoliko evropskih prestonica mislili su da razgovaraju za prvim čovekom Kijeva, a ispostavilo se da je u pitanju bio prevarant.

Međutim, u četvrtak na samitu Severnoatlanske alijanse, predsednik Bajden je razgovarao sa pravim Kličkom, ali je pogrešio.

Mlađi brat Vladimir oglasio se povodom te situacije i naveo kako mu se često dešava da ga ljudi pomešaju sa starijim bratom.

- Često me brkaju sa gradonačelnikom Kijeva. Moram ponovo da naglasim: To nisam ja. Tako je bilo i sa Džoom Bajdenom. Mislio je da sam Vitalij - rekao je Kličko u intervjuu za nemačko izdanje "BILD-a".

Bajden se često nalazi u nezgodnim situacijama. Ranije je pogrešio tokom razgovora sa španskim premijerom Pedrom Sančezom i nazvao NATO pretnjom za Sjedinjene Države. On je takođe greškom nazvao Ukrajinu Irakom. Tokom jednog od svojih govora, američki predsednik je pomešao i Švedsku i Švajcarsku, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading