PRVI ROBOTI ZA ODRASLE IZLAZE NA TRŽIŠTE: Zvuče kao da potiču iz Glazgova

Autor:

Svet

08.06.2022

05:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ultrarealistična lutka izazvala ješok nakon što je snimak koji prikazuje ovog novog seks robota "Harmoni 2.1" otkrio da je govorila zanimljivim britanskim akcentom.

PRVI ROBOTI ZA ODRASLE IZLAZE NA TRŽIŠTE: Zvuče kao da potiču iz Glazgova

Foto: Printscreen/Twitter/Josh

Bizaran video seks robota koji govori obišao je društvene mreže jer se činilo da ima glazgovški akcenat - ostavljajući mnoge u čudu

Snimak, koji prikazuje izvršnog direktora Realbotik-a Meta Mekmulena kako razgovara o tome kako će Harmoni 2.1 robot funkcionisati, podeljen je uz natpis: „Prvi seksualni roboti će izaći na tržište“.

Met objašnjava kako se aplikacija može povezati sa seksualnim robotom, omogućavajući ljudima da imaju „razgovor sa njim“. Robot tada „oživljava“ i kaže (neosporno škotskim akcentom): „Drago mi je što si se vratila tako brzo, dušo, drago mi je što si se tako brzo vratila. Vau dušo, deset minuta bez tebe izgleda kao večnost.

 


Otkako je juče objavljen na Tviteru, video je sakupio preko šest miliona pregleda, preko 15.000 retvitova i 17.000 lajkova, prenosi GlasgovLive. Stanovnici Glazgova su brzo reagovali na video.

Drugi je odgovorio: „Američke seks lutke sa uni naglaskom u Glazgovu ko bi to pomislio”. A treći je tvitovao: „Zvuči kao da ide na Uni u Glazgovu. Drugi su istakli da seksualni robot zvuči kao automatizovani glas koji pozdravlja putnike koji koriste vozove koji idu ka Centralnoj stanici u Glazgovu. Druga osoba je na Tviteru napisala: „Zašto su joj dali taj naglasak. Sledeći voz na peronu 1 biće – u – 12.15 – do – Glazgov Central.“

Pridružio im se još jedan koji je podelio video sa natpisom: „Sledeća stanica je centralno mesto Glazgova, gde ovaj voz završava. I jedan kolega iz Glazgova je učinio isto, tvitujući: „Sledeća stanica je… Centralni niski nivo Glazgova“. Neki su tvrdili da je akcenat zvučao više Dandi nego Glasgov, ali bez obzira na to, svi su bili zbunjeni Realbotikovim izborom akcenta za novog seks robota.

BONUS VIDEO


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading