PUTIN RASKRINKAN! Ovo nisu pravi RANJENICI, ovo su GLUMCI! On se ne meša sa običnim svetom, SVE JE PREVARA! (FOTO)

Autor:

Svet

28.05.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin posetio je nedavno jednu vojnu bolnicu u Moskvi, zajedno sa ministrom odbrane, Sergejem Šojguom.

PUTIN RASKRINKAN! Ovo nisu pravi RANJENICI, ovo su GLUMCI! On se ne meša sa običnim svetom, SVE JE PREVARA! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/igorsushko

Obojica su nosili bele mantile i porazgovarali su sa nekoliko ranjenih ruskih vojnika, a Putin je jednom od njih rekao da će sin biti ponosan na njega. Obojici je poželeo brz oporavak i rekao da su “u dobrim rukama”.

Ali, nekoliko dana nakon posete, isplivale su fotografije na kojima se Putin već “video” sa istim čovekom. Navodno je reč o starijem od dvojice ranjenih vojnika, a aktivisti tvrde da je u pitanju pripadnik FSB-a.

 

 

Ako ste se ikada pitali kako Putin može da se kreće među običnim svetom u Rusiji, odgovor je – ne može. Ovo nisu pravi ranjenici – objavio je na Tviteru ukrajinski aktivista i automobilista Igor Šuško.

On, kao i drugi na društvenim mrežama, tvrdi da se Putin iznova i iznova sreće sa pripadnicima FSB-a koji se pred kamerama pretvaraju da su obični ljudi, jer ne želi da rizikuje bezbednost, a ne koristi ni glumce kako bi bio siguran da se sreće sa najodanijima sebi i svom režimu.

Svet sa velikom pažnjom analizira Putinove fotografije i snimke, naročito otkad su se pojavile tvrdnje da je ruski predsednik bolestan. Kremlj to demantuje, ali snimak na kojem Putinu drhti noga obišao je svet brzinom munje, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading