ZAPAD OD ZELENSKOG PRAVI HEROJA SAMO ZATO ŠTO JE PROTIV PUTINA! Iz Beča stižu šokantni glasovi, KIJEV SE OPTUŽUJE ZA KORUPCIJU!

Autor:

Svet

31.03.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Slobodarske partije Austrije (FPO) u Beču Dominik Nep istakao je da ga nervira što se od ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskoj pravi heroj, samo zato što je protiv Vladimira Putina.

ZAPAD OD ZELENSKOG PRAVI HEROJA SAMO ZATO ŠTO JE PROTIV PUTINA! Iz Beča stižu šokantni glasovi, KIJEV SE OPTUŽUJE ZA KORUPCIJU!

Foto: Tanjug/AP

- Ukrajina je korumpirana zemlja, u kojoj se novcem može dosta postići. Nervira me kada se na zapadu Zelenski stalno slavi kao heroj, samo zato što istupa protiv Putina - kazao je Nep u intervjuu dnevnom listu „Hojte“.

Istovremeno je ukazao da bi veliki talas solidarnosti Austrijanaca sa Ukrajincima mogao dovesti do „neprijatnog buđenja“, kao 2015.godine.

- I 2015. je na početku bilo tako, a onda je usledilo ružno buđenje. Pretpostavljam da će tako biti i sada - rekao je Nep.

Republika

Foto: AP

 

On je ukazao da kada sada šeta centrom Beča vidi mnoštvo luksuznih automobila sa ukrajinskim registarskim tablicama.


Prema njegovim rečima oni koji su sada došli iz Ukrajine u Austriju su i bogati oligarsi, što dokazuju luksuzni automobili u centru Beča.

- Tu se ne nalaze siromašni, žene, deca, bolesni, već muškarci, koji prolaze centrom, i koji spavaju u hotelima sa pet zvezdica, a potom na Grabenu piju dobro vino. To nije solidarnost - podvukao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading