MORAL OKUPATORA SE POGORŠAVA, BEŽE NAZAD U RUSIJU! Zelenski se obratio Ukrajincima: ZA SEDAM DANA RAZBILI SMO NEPRIJATELJA! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.03.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ocenio je u obraćanju na društvenim mrežama da je Ukrajina za sedam dana razbila "neprijateljske planove".

MORAL OKUPATORA SE POGORŠAVA, BEŽE NAZAD U RUSIJU! Zelenski se obratio Ukrajincima: ZA SEDAM DANA RAZBILI SMO NEPRIJATELJA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

- Ti planovi su pisani godinama - oni su zli, s mržnjom prema našoj zemlji, prema našem narodu - rekao je ukrajinski šef države.

- Naša vojska, naši granični policajci, naša odbrana, čak i obični poljoprivrednici svaki dan zarobljavaju rusku vojsku. I svi govore samo jedno - ne znaju zašto su ovde. Uprkos tome što ih je deset puta više, moral neprijatelja stalno se pogoršava, sve više okupatora beži natrag u Rusiju. Od nas, od vas, od svih onih koji teraju neprijatelja - koplje, bedra, puške, tenkovi, avioni, helikopteri, sve što puca - rekao je on.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Zelenski je istakao da su Ukrajinci potukli neprijatelja bez oružja.

- Iskreno se divim herojskim civilima Konotopa, Baštanke, Energodara, Melitopolja i drugih gradova i sela Ukrajine, koji ne dopuštaju okupatorima napredak. Civili im blokiraju puteve, izlaze ispred neprijateljskih vozila. To je vrlo opasno, ali je isto tako izuzetno hrabro - rekao je Zelenski.

 

Više detalja o ratu u Ukrajini možete iz minuta u minut pratiti na blogu Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Tamantije Ovaj

03.03.2022 13:28

Ovaj je bio i ostao komičar, tako ga i treba shvatiti.

Odgovori 19 1
Petar

03.03.2022 17:30

PS: Toliko ste dobri da si ti Zelenski u BUNKERU ko' pacov !!!!

Odgovori 14 1
Dragan

04.03.2022 16:21

To što neće da pregaze nenaoružanog čoveka govori više o njima nego o tebikoji si doveo svoj narod u tu situaciju i ako su fašistički nastrojeni...

Saša Stanković

10.03.2022 17:42

Ovaj čovek je bolji od našeg Ivana Ivanovića, mislim da treba zajedno da vode neku emisiju zabavnog karaktera