PSI JE IZGRIZLI 800 PUTA, KOŽA JOJ JE VISILA SA TELA! Devojka unakažena za ceo život, dve životinje koje je čuvala napale su je odmah s vrata! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor: Republika

Svet

19.03.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žaklin Djurand iz Teksasa preživela je pakao kakav je teško zamisliti nakon što je pristala da pričuva dva psa.

PSI JE IZGRIZLI 800 PUTA, KOŽA JOJ JE VISILA SA TELA! Devojka unakažena za ceo život, dve životinje koje je čuvala napale su je odmah s vrata! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen

Žaklin Djurand je ispričala svoju potresnu ispovest novinarima

Mladoj Amerikanki Žaklin Djurand (22) iz Teksasa život je promenjen preko noći nakon što je angažovana da za novac sačuva dva psa koji su je iznenada napali i izglizli čak 800 puta, unakazivši je do neprepoznatljivosti.

Kako navode mediji, nesrećnoj devojci je koža bukvalno visila sa celog tela, pri čemu joj sada fale delovi tkiva na obrazima, gornja usna i vrh čela. Osim toga, zbog skinutog skalpa je ostala bez kose, a pretrpela je i po život opasne povrede na unutrašnjim organima.

Televizija CBS News, čiji je novinar Dejvid Begnaud uradio intervjuu sa Žaklin mesecima nakon napada koji se dogodio neposredno pre Božića prošle godine, objavila je i fotografije sa mesta pravog masakra. Na njima se vidi prostorija u kojoj je Žaklin bila sa životinjama, a koja je bila prekrivena krvlju, kao i dva razjarena psa. 

Prema navodima američke TV stanice, obe životinje su uspavane neposredno nakon zastrašujućeg krvoprolića. 

- Najviše me boli što me vlasnici psa, gospodin Džastin Bišop i njegova supruga Ešli, nikada nisu pozvali nakon tragedije i pitali me kako sam - priznala je očajna devojka pred kojom je još dug put oporavka. 

Kako je dodala, trenutno joj je najveći strah da će je njen momak, Nejtan (24), ostaviiti nakon što je unakažena. 

- Verovala sam da neće više moći da bude sa mnom. Pitala sam ga iskreno da li je spreman na to jer sam ja promenjena zauvek. Rekao je da ne želi da bude nigde drugde, osim uz mene - ispričala je ona i dodala kako ju je tragedija još više zbližila sa partnerom. 

- Ostaću uz nju - odlučno je rekao je Nejtan za CBS njuz, navodeći kako sada može da se oduži svojoj devojci koja je ranije bila uz njega nakon što mu je dijagnostikovan rak. 

Uspešno je izlečen neposredno pre nego što su nju izujedali psi.     

Inače, kobnog dana je nesrećna Žaklin išla da obiđe dva psa o kojima je trebalo da vodi računa. Gazda životinja joj je garantovao da su oni u svojoj prostoriji i da su zatvoreni u kavezima, međutim, devojka o tome i nije mnogo brinula budući da su je psi poznavali i prema njoj se ponašali normalno uvek kada ih je obilazila i ranije. 

Životinje su je napale istog trenutka kada je otvorila vrata prostorije u kojoj su se one nalazile, a sada je tužila vlasnike pasa za iznos od milion dolara. Protiv njih, međutim, nije pokrenuta krivična prijava. 

- Ovo je moglo da bude sprečeno - rekao je u intervjuu i Žaklinin otac Džon. 

Kako je istakao, on veruje da vlasnici pasa nisu želeli da se tragedija desi, ali da je njegova ćerka pretrpela užas koji premašuje sve.   

Žaklinini lakeri veruju da će se njena koža velikim delom oporaviti, ali će se razmatrazi i transplantacija. Takođe, ona sada ide i kod psihijatra, ali tvrdi da i dalje želi da vodi računa o psima koje obožava.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading