Albancima ste na Kosovu APLAUDIRALI, a nas napadate! Lavrov žestoko odbrusio ZAPADU posle pregovora u Antaliji! Evo i šta je rekao o TREĆEM svetskom ratu!

Autor:

Svet

10.03.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lavrov je povezao situaciju u Ukrajini sa bombardovanjem Jugoslavije.

Albancima ste na Kosovu APLAUDIRALI, a nas napadate! Lavrov žestoko odbrusio ZAPADU posle pregovora u Antaliji! Evo i šta je rekao o TREĆEM svetskom ratu!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Lavrov na konferenciji raskrinkao pakleni plan Zapada

Završen je sastanak ministara spoljnih poslova Rusije i Ukrajine, Sergeja Lavrova i Dmitra Kulebe povodom sukoba u Ukrajini koji su počeli invazijom ruske vojske 24. februara.

- Tada su podržali Albance na Kosovu i Metohiji. Ceo Zapad je tome aplaudirao, kao demokratiji i izboru. Zašto je Albancima na Kosovu to dozvoljeno da urade, a Rusima nije u Ukrajini - pitao je Lavrov.

Lavrov je rekao i da današnji sastanak nije održan sa ciljem da se dogovori prekid vatre. Dodao je i da Moskva nikada ne govori o mogućnosti trećeg, a kamoli nuklearnog, svetskog rata.

- Ali smo uznemireni što Zapad "po Frojdu" ponavlja tezu o mogućnosti takvog sukoba - izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Govoreći o tome da li postoji pretnja od nuklearnog rata Lavrov je rekao da ne veruje u to.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading