LJUDSKI POTEZ! Zelenski javno pozvao Putina na pregovore! Ukrajina nije spremna za ULTIMATUME, ali jeste za REZOLUCIJE! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.03.2022

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zelenski pozvao Putina da započnu dijalog, a ne da postavlja ultimatume.

LJUDSKI POTEZ! Zelenski javno pozvao Putina na pregovore!  Ukrajina nije spremna za ULTIMATUME, ali jeste za REZOLUCIJE! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je u ponedeljak svog kolegu Vladimira Putina da prihvati moguće rešenje, a ne, kako je rekao, da postavlja ultimatume za krizu u Ukrajini.

 

Volodimir Zelenski poručio je ruskom lideru Vladimiru Putinu da izađe iz svog "informacionog balona" i započne dijalog umesto da nudi ultimatume za okončanje sukoba u Ukrajini.

 

Kako je poznato Putin je postavio tri uslova za zaustavljanje borbi: Ukrajina mora da prestane da pokušava da se pridruži NATO-u, da prizna Krim, i da prizna nezavisnost dve separatističke oblasti u regionu Donbasa.

- Pitanje je teže od jednostavnog priznavanja. Ovo je još jedan ultimatum, a mi nismo spremni za ultimatume. Ali imamo moguće rešenje, rezoluciju, za ove tri stavke. Ono što treba da se uradi jeste da predsednik Putin prestane da priča i započne dijalog, umesto da živi u informativnom balonu bez kiseonika. Mislim da je on tamo - rekao je Zelenski voditelju ABC News Dejvidu Muru.

- On je u ovom mehuru. On dobija ove informacije, a vi ne znate koliko su realne te informacije koje dobija? - rekao je Zelenski.

Više informacija o situaciji u Ukrajini pratite na našem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Danilo

08.03.2022 07:52

Zelenski nije u situaciji da postavlja uslove i odredjuje nekakve pregovore osim kapitulacije.

Odgovori 17 0
Jovan

08.03.2022 10:40

On nije još svestan da je u položaju u kome Putin postavlja uslove, a ne on.

Odgovori 15 0
Vitomil

10.03.2022 16:21

Ne može on ništa. Žena mu piše sve scenarije od uvjek !!!