"SPREMNI SMO NA SVE, POBEDIĆEMO"! Ukrajinski predsednik pozvao narod da ne paniči! RUSI NAPADAJU GRANIČARE I VOJNU INFRASTRUKTURU! (VIDEO)

Autor:

Svet

24.02.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je jutros stanovništvo da ne paniče pred pokrenutom ruskom ofanzivom i obećao pobedu.

"SPREMNI SMO NA SVE, POBEDIĆEMO"! Ukrajinski predsednik pozvao narod da ne paniči! RUSI NAPADAJU GRANIČARE I VOJNU INFRASTRUKTURU! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

- Ne paničite, spremni smo na sve, pobedićemo - rekao je Zelenski u video poruci na Fejsbuku i dodao da je Rusija izvršila napade na vojnu infrastrukturu i graničare.

 

On se jutros u više navrata preko Fejsbuka obratio naciji.

Podsećamo, ruski predsednik Vladimir Putin je naredio vojnu akciju na istoku Ukrajine, koja je počela rano jutros i zaprepastila čitav svet.

 

Više o tome možete pročitati na našem blogu, gde uživo pratimo dešavanja u Ukrajini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Toliko

24.02.2022 12:05

Ma kako da ne! Pola naroda je ionako za Ruse, a ostatak bezi glavom bez obzira. Priznajte lepo da ste naseli na obecanja "prijatelja", pa gledajte kako da se iz ovoga izvucete sa sto manje ratobanja.

ggg

25.02.2022 08:36

bolesnik... tera narod na samoubistvo