PRINC NAPAO TRUDNICE! Skandal trese Britaniju, bludni sin kraljice Elizabete II se ne smiruje, ono što je uradio je SLOMILO NJEGOVU MAJKU!

Autor: Republika

Svet

21.01.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski mediji objavili su niz novih skandaloznih detalja o princu Endruu koji je optužen da je imao odnose s maloletnicom.

PRINC NAPAO TRUDNICE! Skandal trese Britaniju, bludni sin kraljice Elizabete II se ne smiruje, ono što je uradio je SLOMILO NJEGOVU MAJKU!

Foto: Tanjug/AP

Princ Endru ipak naišao na podršku kraljice majke

Britanski princ Endru, mlađi sin kraljice Elizabete II, potpuno je slomio svoju majku nakon što je tokom suđenja podvodačici Žislen Maksvel potvrđeno da je on imao se.sualne odnose s maloletnicama, a sada se u medijima nižu navodi o njegovim mnogobrojnim skandaloznim ispadima, među kojima je i jedan u kom je vređao, ni manje ni više, nego trudne žene

Naime, britanski mediji podsetili su na pisanje novozelandskih novina iz 2015, što u to vreme nije imalo posebnu medijsku pažnju budući da se u članove kraljevske porodice retko kada "diralo", a u čijim su se tekstovima novinari pozivali na neimenovani izvor blizak vojvodi od Jorka. U pitanju je osoba koja je tvrdila da je princ pred njom pravio neumesne komentare na račun velikih grudi kod trudnica, a da se pritom "cerekao kao tinejdžer".   

- Znam da mi je prošlo kroz glavu da je zvučao kao nezreli školarac - ispričao je izvor i naveo kako se princ oduševljao sopstvenim šalama, dok su ga svi prisutni posmatrali s čuđenjem. 

To je potvrdio i Simon Vilson, nekadašnji zamenik britanskog šefa diplomatske misije u Bahreinu, koji je istakao kako je princ na nizu događaja znao da ostavi ljude bez reči. 

- Pritom je stalno putovao kao da najveća zvezda, sa privatnim konjušarima i sekretaricama. Pričalo se i da je njegova sobar morao da nosi svuda sa sobom specijalnu ogromnu dasku za peglanje da bi njegova odeća uvek bila besprekorno ispeglana - otkriol je Vilson i naglasio kako je vojvoda, kog je često ugošćavao u Bahreinu, bio grub i neotesan.  

Inače, Endru je oduvek bio poznat kao "kraljičin omiljeni sin" i za njegovo ponašanje se uvek i krivila ta činjenica. Međutim, nakon što je prošle nedelje potvrđeno da je imao se.s s maloletnom Virdžinijom Đufre, kraljica mu je oduzela sve titule i odlikovanja. Njegovo ime uklonjeno je i sa svih zvaničnih stranica kraljevske porodice, što ga je navodno nateralo na plač. 

Tim kraljičinim potezom on je postao običan civil, koji, kako se veruje, neće imati dovoljno novca da isplati pravne troškove svoje odbrane budući da više nije da budžetu porodice. 

Podsetimo, Endru je sa Đufreovom bio kada je imala samo 17 godina, a upoznao ju je preko američkog milijardera i pedofila Džefrija Epstajna, koji se obesio u zatvoru 2019. Detalji tog skandaloznog slučaja obelodanjeni su na suđenju Maksvelovoj, nekadašnjoj Epastajnovoj devojci, koja je svom partneru pedofilu podvodila devojčice, a nemali broj puta je i sama sa njim učestvovala u orgijama.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading