AMERIKANCI U PANICI OD PUTINA: ON IMA NAJMOĆNIJE ORUŽJE, NEMOĆNI SMO! Američki oficir priznao da SAD nemaju nikakve šanse sa Rusijom! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

02.01.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki stručnjaci uvereni su da u eventualnom sukobu Amerika ne bi mogla da parira opasno naoružanoj Rusiji, istakavši da su najopasniji sistemi na svetu nosač podvodnih dronova Posejdon i protivvazdušni raketni sistem S-400 Trijumf.

AMERIKANCI U PANICI OD PUTINA: ON IMA NAJMOĆNIJE ORUŽJE, NEMOĆNI SMO! Američki oficir priznao da SAD nemaju nikakve šanse sa Rusijom! (VIDEO)

Foto: Tanug/AP, Youtube/SUT Media

Vladimir Putin ima najmoćnije oružje na svetu, smatraju iz SAD

Sjedinjene Američke Države priznale su da u eventualnom sukobu sa Ruskom Federacijom ne bi imale nikakve šanse budući da predsednik te zemlje, Vladimir Putin, poseduje oružje koje je u potpunosti dominantno u odnosu na sve ono što druge zemlje u svetu imaju. 

Na to je ukazao Brent Istvud, penzionisani oficir američke vojske i vojni kolumnista časopisa 19FortyFive, koji veruje da je nosač podvodnih dronova Posejdon najmoćnije oružje današnjice protiv kod su američke snage nemoćne. On je uz taj projektil, stavio i ruski protivvazdušni raketni sistem S-400 Trijumf, za koji kaže da je najopasniji PVO na planeti.  

- Ovo oružje je zastrašujuće jer može biti upereno u američke gradove na bilo kojoj obali. Rusija planira da lansira Posejdon sa svoje podmornice K-329 Belgorod - napisao je Istvud, prenose Novosti.

- S druge strane, ruska vojska može da koristi PVO sistem S-400 Trijumf ne samo za uništavanje neprijateljskih aviona sa posadom, već i protiv krstarećih i balističkih projektila na udaljenosti do 250 milja (400 km) - upozorio je on.

Među ostalim opasnim vrstama ruskog naoružanja, Istvud je naveo protivvazdušni raketno-topovski sistem Pancir S-1 (ZRPK), jurišni helikopter Mi-28NM i raketne sisteme Jars.

Ranije je kolumnista National Interesta Mark Episkopos govorio o izgledima pretnje ruskom naoružanju za američku grupu nosača.

Prema njegovim rečima, ruska raketa Cirkon mogla bi da predstavlja pretnju za udarnu grupu nosača aviona američke mornarice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stojan

02.01.2022 09:06

Oni znaju da ne mogu da ih pobede sa napadom spolja. Oni pokusavaju da im uniste ekonomiju, da okrenu svet protive njih sa propagandom i lazima i da ih sruse iznutra kao sto su Sovijetski Savez.

Odgovori 14 2
Realan

03.01.2022 10:44

@Stojan - Rusija samo za prvih 10 meseci prosle godine ima manje 2 miliona stanovnika. Tako da nema ko da upravlja tu zastarelu gvozdjuriju. https://balkans.aljazeera.net/teme/2022/1/3/rusija-rekordno-smanjenje-broja-stanovnika

Eto

02.01.2022 09:11

Па ко вас тера да ратујете???

Odgovori 11 1
MrKamenjarac

02.01.2022 10:42

....pa sta se onda K**CE,dosta je vec jednom....