DEVOJKA JE ALEKSANDRU POSLALA 47.000 PORUKA I GOVORILA MU DA SE UBIJE, NAKON ČEGA JE ON SKOČIO U SMRT! Zastrašujući zločin šokirao svet!

Autor: Republika

Svet

24.12.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Injang Ju je priznala krivicu za zločin zbog čega je osuđena na uslovnu kaznu, iako je traženo mnogo više.

DEVOJKA JE ALEKSANDRU POSLALA 47.000 PORUKA I GOVORILA MU DA SE UBIJE, NAKON ČEGA JE ON SKOČIO U SMRT! Zastrašujući zločin šokirao svet!

Foto: pixabay.com

Nesrećni Aleksandar je mesecima trpeo psihičku torturu/Ilustracija

Aleksandar Urtula (22) skončao je na zastrašujući način nakon što mu je devojka Injang Ju (23) tokom osamnaestomesečne veze poslala čak 47.000 poruka sa stravičnim sadržajem, uključujući i onaj da treba da se ubije i da ne zaslužuje da živi, što je njega na kraju i navelo na to da se baci u smrt sa zgrade u kojoj je živeo. 

Injang je tek sada, tri godine nakon stravičnog događaja, osuđena na uslovnu kaznu i to nakon što je u četvrtak kasno popodne priznala krivicu za zločin, koji je isprva negirala.

 

 

Ta nekadašnja studentkinja iz Bostona tereti se da je nad bivšim momkom sprovodila kontinuiranu mentalnu torturu, što je na kraju njega navelo da podigne ruku na sebe. Zbog toga su tužioci istakli kako je ona doprinela njegovom samoubistvu.

- Zlostavljanje je postalo sve češće, sve veće i iscrpljujuće u danima i satima koji su prethodili tragičnoj smrti mladića - prenep je američki ABC njuz.

Kao deo dogovora o priznanju krivice, sudija Robert Ulman je osudio Ju na 10 godina uslovne kazne. Ako se pridržava svih pravila, koja takođe podrazumevaju rad u zajednici i lečenje kod psihijatra, može da izbegne kaznu od dve i po godine zatvora.

- Kaznu su preporučili tužioci i pravni tim optužene, a izrađena je u bliskoj konsultaciji sa porodicom Urtula - rekla je okružni tužilac Rejčel Rolins.

 

 

Slučaj je upoređen sa slučajem Mišel Karter, koja je osuđena za ubistvo iz nehata 2017, tri godine nakon što se njen tadašnji dečko Konrad Roj ubio. Karter, koja je Roju slala poruke i govorila mu da se ubije, osuđena je na 15 meseci zatvora.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading