IMA SREĆE ŠTO VOLIM SVOG BOGA: Otac je ušao u sobu i video sina (11) ispred pedofila sa spuštenim pantalonama, a onda mu je pao mrak na oči (VIDEO)

Autor:

Svet

22.12.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je toplo letnje popodne u Dejtona Biču na Floridi u julu 2014. godine, kada je otac ušao u spavaću sobu svog sina (11) i zatekao scenu koju nikada neće zaboraviti. Prijatelji i bebisiter Rejmond Frolander (18) je u tom trenutku seksualno zlostavljao njegovo dete.

IMA SREĆE ŠTO VOLIM SVOG BOGA: Otac je ušao u sobu i video sina (11) ispred pedofila sa spuštenim pantalonama, a onda mu je pao mrak na oči (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Nedugo nakon toga, otac Džejson Brauning, koji je u tom trenutku imao 35 godina, pozvao je policiju da ih obavesti da je zlostavljača brutalno prebio.

- Upravo sam naišao na odraslog čoveka koji mi je zlostavljao sina. Napravio sam od njega krvavu pulpu. Pošaljite Hitnu pomoć, biće mu potrebna pomoć - rekao je on.

Kada su ga dalje ispitivali, Džejson je objasnio: "Stajao je i pantalone su mu bile kod članaka, i ništa više nije potrebno reći. Uradio sam ono na šta sam imao pravo, osim što ga nisam ubio".

Na pitanje operatera iz policije da li je pedofil i dalje u nesvesti, otac je odgovorio: "Da, udaram jako".

Dalje u audio snimku ovog razgovora se čuje kako ga operater pita da li je neko oružje koristio prilikom napada na zlostavljača.

- Moja noga i pesnica. Lepo je onesvešćen na podu za vas, dovukao sam ga u dnevnu sobu - istakao je Džejson i dodao da je Frolander "je*eno srećan mladić zbog toga što on  voli svog Boga", aludirajući na to da bi ga verovatno ubio da nije religiozan.

Frolander je bio porodični prijatelj kojem je povereno da čuva mlađeg dečaka. Otac je rekao prilikom poziva policiji da ga je "voleo do pre 15 minuta".

Do užasa je došlo kada je otac izašao iz kuće da kupi hranu. Kada se vratio, čuo je "čudne zvuke" iz spavaće sobe njegovog sina, a kada je otvorio vrata, zatekao je Frolandera sa spuštenim pantalonama kako tera njegovog sina na seksualni čin. U daljem ispitivanju, sin je otkrio da ga je Frolander seksualno zlostavljao prethodne tri godine i da je ćutao, jer mu je zlostavljač pretio da će se "užasne stvari dogoditi" ako nekome kaže za to.

Prebijeni Frolander je odveden u bolnicu, ali nije pretrpeo teže povrede. Kasnije je priznao da je zlostavljao dečaka, a njegova slika izubijanog lica je postala viralna.

Načelnik iz policije Majk Čitvud rekao je tada da je otac uradio ono što bi i svaki drugi, i da protiv njega neće podizati optužnicu jer je branio svoje dete.

- Otac se ponašao kao otac. Ne vidim nijedan razlog da ga gonimo. Imate osamnaestogodišnjaka koji je očigledno izabrao svoju metu, godinama ga zlostavljao i u više navrata imao seks sa njim - rekao je načelnik.

U nastavku možete poslušati ceo audio snimak iz policije kada je otac zvao nakon što je pretuko pedofila. Upozoravamo da sadrži uznemirujući sadržaj:

Frolander je osuđen na 25 godina zatvora, a kada bude u jednom trenutku pušten na slobodu, biće na listi seksualnih predatora i pod nadzorom do kraja života.

- Naučiće u narednih 25 godina zašto sam ga ostavio u životu - rekao je otac nakon presude.

Džejson Brauning je dao i jedan intervju gde je do detalja opisao kako je prebio Frolandera, jer, kako je rekao, smatra da je važno da ljudi čuju takve priče i budu svesni opasnosti, kao i da smatra da je njegov sin heroj.

- Napao sam ga svom snagom, i nisam stao. Jedini put kad sam napravio pauzu između udaraca je bilo da odem do kuhinje po nož, jer sam hteo da ga ubijem. Ali, moj sin je onda stao ispred mene i spasao mu život. Samo me je pogledao i odmahnuo glavom. Spustio sam nož. Nisam hteo da mu stvaram dodatne traume od onih koje je već morao da pretrpi - rekao je Brauning.

On je dodao da njegova porodica želi da se oporavi od svega, ali da je osetio potrebu da javno o ovome kako govori kako bi svim žrtvama seksualnog zlostavljanja stavio do znanja da nemaju razloga da se plaše da progovore, navodi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading