UBIO MLADU ČETIRI DANA NAKON SVADBE, ISKASAPIO NJENO TELO I SPAKOVAO GA U KOFER! Mladoženja monstrum ostatke bacio nedaleko od kuće nesrećne žene!

Autor: Republika

Svet

02.11.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomas Nat brutalno je ubio svoju ženu Don Voker, kojoj je samo četiri dana ranije u prisustvu članova porodice i prijatelja rekao sudbonosno "da" i to držeći njenog sina iz prvog braka u krilu.

Foto: Printscreen

Don Voker se udala za Tomasa Nata ne sluteći šta je čeka  

Britanac Tomas Nat (45) iz mesta Lajtklif u Engleskoj brutalno je ubio svoju suprugu, sa kojom je bio u braku tek četiri dana, a zatim je njeno telo iskasapio na komade, spakovao ga u kofer i bacio nedaleko od njene kuće. 

Nesrećna Don Voker (52) iza sebe je ostavila sinčića, koji je na venčanju sedeo u krilu očuha monstruma. 

Policija Zapadnog Jorkšira je uhapsila Tomasa i saopštila da trenutno ne postoji niko drugi ko bi se doveo u vezu sa stravičnim zločinom. Kako je otkriveno, žena je najverovatnije usmrćena davljenjem, ali će detalji biti poznati nakon obdukcije

- Ne mogu da verujem da se to dogodilo. Svadba je bila predivna i Don je bila tako srećna. Trebalo je da se sada raduju zajedničkoj budućnosti, stvarno ne mogu da verujem da se dogodio tako strašan zločin - ispričao je jedan zajednički prijatelj para, koji je prisustvovao i njihovom venčanju. 

Inače, Don iz prethodnog braka ima i ćerku od 30 godina, koja je potpuno slomljena zbog gubitka majke, kao i žrtvina sestra Lisa. 

- Moje srce je zaista u komadima - istakla je ona.   

Foto: Printscreen

Don i Tomas u srećnim danima

I mnogi prijatelji nesrećne žene ne mogu da veruju da se tako nešto strašno dogodilo njihovoj "divnoj drugarici".

- Bila je najpažljivija osoba koju sam upoznala. Bila je prijatna i darežljiva. Jednom je u prodavnici platila račun čoveku sa invaliditetom jer je zaboravio novac kod kuće. Nežna, ljubazna i dobra... Teško je naći reči da se opiše ova tuga - ispričala je jedna Donina prijateljica i komšinica. 

Inače, istražitelji tek treba da razgovaraju sa osobom koja je prijavila ubistvo žene, ali koja nije želela da se predstavi.   

- Osumnjičeni muškarac je u pritvoru i tako će ostati dok ne budemo imali više informacija o zločinu. Ali pozivamo ljude koji bilo šta mogu da kažu o ovom zločinu da nam se jave - rečeno je iz policije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading