UMRO U MUKAMA OD KORONE U AVIONU, A TO NIKO NIJE PRIMETIO! Skandal u Nemačkoj, putnik nađen mrtav na sedištu!

Autor: Republika

Svet

02.11.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident na letu od Istanbula do Hamburga pokrenuo je lavinu pitanja o tome kako je zaražena osoba završila u avionu budući da se svuda sprovode ozbiljne mere kontrole.

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=+incident

Foto: Tanjug/AP

Aerodrom u Hamburgu/Ilustracija 

Zastrašujući incident dogodio se u avionu na letu od Istanbula do Hamburga kada je jedan putnik zaražen koronavirusom umro u mukama od te infekcije, ali to niko nije primetio. 

Hamburška zdravstvena uprava potvrdila je lokalnim medijima da se incident dogodio 25. oktobra, ali nije imala odgovor na pitanje kako je muškarac zaražen koronavirusom ušao u avion. Naime, svako ko ide na put tim prevoznim sredstvom na aerodromu mora da predoči dokaz o potpunoj vakcinaciji protiv koronavirusa, oporavku od KOVIDA-19 ili negativnom testu.

Kako je objasnila državna policija Hamburga, postoji nekoliko načina na koje je zaraženi putnik mogao da uđe u avion.

- Možda nije znao da je zaraženk, a test mu je bio lažno negativan ili je bio dvostruko vakcinisan i zaražen. Ali to su sve čisto spekulacije - rekao je portparol policije.

Inače, u jednom trenutku se u medijima pojavila informacija da je muškarac preminuo pre leta i da je njegovo telo ubačeno u avion, međutim, ta mogućnost je negirana. Zvanična verzija događaja je da je putnik iznenadno preminuo tokom leta, a budući da je nemar treće strane isključen kao uzrok smrti, istraga o incidentu je već obustavljena. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading