NEZASITI KRALJ IMAO JE VIŠE OD 5.000 ŽENA, UBRIZGALI SU MU ŽENSKE HORMONE DA BI GA ZAUZDALI! Otkrivena priča o Huanu Karlosu I, povezivan je i sa Dajanom!

Autor: Republika

Svet

22.10.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji visoki policijski službenik Hoze Manuel Viljareho (71) otkrio je dosad nepoznate detalje o bivšem kralju Španije, koji se s trona povukao 2014, ali i dalje izaziva pažnju svetske javnosti.

OPos

Foto: Tanjug/AP

Bivši španski kralj Huan Karlos I je predstavljao problem za zemlju  

Čitav svet čuo je za kontroverznog nekadašnjeg kralja Španije, Huana Karlosa I (83), koji je godinama bio glavna vest u tabloidima širom planete, međutim, sada je bivši visoki policijski službenik Hoze Manuel Viljareho (71) otkrio nove detalje o njegovom životu, još neverovatnije i još skandaloznije. 

Viljarehu se trenutno sudi za ucenu i korupciju, pa je odlučio da progovori o prethodnom šefu, za kog je rekao da je u jednom trenutku njegov nagli i ekstremni seksualni nagon počeo da predstavlja opasnost za državu.

Problem je eskalirao do tih granica da su pripadnici obaveštajne službe navodno bili primorani da kralju krišom daju drogu prepunu ženskih hormona kako bi mu se smanjio libido.  

- Dobio je blokatore testosterona nakon što je njegov libido kategorisan kao problem kom se konačno mora stati na kraj zbog njegove gorljive strasti - istakao je Viljareho i optužio direktno bivšeg šefa Nacionalnog obaveštajnog centra (CNI) i bliskog saveznika bivšeg monarha Feliksa Sansa Roldana da je odgovoran za tu akciju.

Agenti su se glasno ismejali na Viljarehove tvrdnje, ističući da one liče na priče iz filmova o Džejmsu Bondu, a sve je negirao i Roldan, rekavši da je za takve spekulacije saznao tek kada mu je to rekla bivša ljubavnica Huana Karlosa, Korina cu Sajin-Vitgenstajn. Upravo je nju Viljareho snimio 2016. kako priznaje da su ljudi iz kraljevske porodice Huanu Karlosu dali ženske hormone kako bi mu oduzeli snagu.

- Uzeli su mu sve, više nije mogao da bude sa ženom - rekla je ta žena koja je sa kraljem imala aferu od 2004. do 2009. dok je bio na tronu. 

Vest o legendarnom libidu bivšeg kralja ipak nije nova. Ona je puštena u javnost nakon što je pisac i vojni istoričar Amadeo Martinez Ingles napisao knjigu "Huan Karlos: Kralj 5.000 ljubavnica", prikupljajući dokaze o njegovom seksualnom životu i slikajući kralja kao opštepoznatog seksualnog zavisnika. U knjizi se tvrdi da je imao 62 ljubavnice za samo šest meseci, a tokom svog strastvenog razdoblja između 1976. i 1994. čak 2.154 žene.

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana sa sinovima u poseti bivšem kralju Španije

Stručnjak za špansku kraljevsku porodicu, Pilar Ejri, potvrdila je tvrdnju Martineza Inglesa da je bivši kralj pokušao da spava i s pokojnom britanskom princezom Dajanom kad je imala 25 godina, a neke od njegovih najpoznatijih ljubavnica su navodno bile dansko-nemačka humanitarka Korina Larsen, španska pevačica Sara Montijel, belgijska guvernanta Lilijen Sartiau, italijanska princeza Maria Gabrijela de Saboja i mnoge druge. 

Podsetimo, Huan Karlos I se 2014. povukao s trona u korist sina Felipea, a iz javnog života je "nestao" 2019. Trenutno živi u raskošnom hotelu u Abu Dabiju.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner

23.10.2021 02:08

I ja imam isti problem previše testesterona i potencije ali za razliku od dotičnog moram da trpim.