BRUTALNO IZREŠETAN REPER! Više puta nagrađivani umetnik stradao u sačekuši! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

22.10.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda upucana je sa više metaka i preminula na licu mesta.

Foto: Tanjug/AP

Švedska policija blokirala je mesto na kom je došlo do pucnjave

Zastrašujuća pucnjava dogodila se u švedskoj prestonici Stokholmu u kojoj je brutalno izrešetan poznati mladi reper u toj zemlji, Ejnar (19). 

Vest o smrti mladića duboko je potresla mirnu zajednicu na jugu glavnog grada, pa su Šveđani sa nevericom u lokalnim medijima ponavljali kako su neizmerno tužni zbog gašenja jednog tako mladog života. 

Ejnar je pogođen sa nekoliko metaka i preminuo je na licu mesta, a sumnja se da je u pitanju povezanost sa kriminalnom bandom, piše AP i navodi kako policija traga za najmanje dvojicom osumnjičenih.

- Mladić je nedavno dobijao pretnje - navode mediji. 

 

 

Švedska je zabeležila porast aktivnosti organizovanog kriminala u poslednjih nekoliko godina i nekoliko pucnjava povezanih sa grupama su se nedavno dogodile u Stokholmu, Geteburgu i Malmeu, prenosi Blic. 

- Ugašen je mlad život i razumem da je mnogim mladim ljudima mnogo značio - rekao je premijer Stefan Lofven novinskoj agenciji TT. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading