SIGURNOSNA KAMERA SNIMILA JEZIVU SCENU DEVOJČICE KAKO LUTA PO GROBLJU! Majka ubeđena da je to njena ćerka koja je preminula 2018. godine (FOTO)

Autor: Republika

Svet

18.09.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući društvenoj mreži Redit, odnosno potforumu u kojem se korisnici zanimaju za paranormalne fenomene, opet je aktuelan slučaj Faviole Rodrigez, devojčice koja je ubijena početkom septembra 2018. godine.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Majka veruje da duh njene ćerke obitava po groblju

Za njeno ubistvo tek je pre dva meseca podignuta optužnica protiv Lala Antonoja Kastrilja, tadašnjeg dečka majke Saundre Gonzales, koja je te letne večeri otišla na posao i ostavila svoju devojčicu njemu na čuvanje.

Da li je Lalo stvarno bio taj koji je ubio Faviolu i kako, saznaće se tokom suđenja, ali cela priča je prošle godina dobila i jezivu notu jer je majka u avgustu objavila snimke sa groblja na kojiam je devojčica sahranjena.

Naime, jedna porodica koja je pored groba voljene osobe postavila kamere, prosledila joj je fotografije devojčice koja se u mrklom mraku pojavila na tom groblju u Las Kruzesu (Novi Meksiko).

Kada je zatečena porodica upitala radnike groblja znaju li možda o kome je reč, ko je devojčica koja se ukazala, radnici su smesta pokazali na grobno mesto Faviole, odnosno na njen nadgrobni spomenik.

Da je to bila Faviola, čak i dan-danas duboko je uverena i majka Saundra, koja je na svom profilu objavila fotografije i napisala da nema nikakve sumnje da je u pitanju bila njena devojčica.

- Odmah sam briznula u plač i ostala bez reči. Jer čim sam videla fotografije, znala sam da gledam svoju ćerku. U mom srcu nema ni trunke sumnje jer ta devojčica izgleda kao moja ćerka od glave do pete. Kosa, odeća, sve se poklapa u detalj - napisala je, između ostalog, u statusu Saundra Gonzales.

Budući da su fotografije takve kakve jesu, nastale u mraku i poprilično zrnaste, korisnici Redita su zaključili da je ipak nemoguće utvrditi identitet devojčice, prenosi net.hr.

Otprilike u vreme kada su fotografije nastale, snimci sa iste kamere su otkrili i da je jedan automobil prolazio nedaleko od tog mesta, međutim da li je imao ikakve veze sa zabeleženom devojčicom, ostaće misterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading